Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u prevodu , neko ce praviti tu zgradu, ko je dao kovertu
@Tume Ili sjasi Kurta da uzjase Murta! 20 i kusur kodina!
@Tume upravo tako. u sarajevu nicu zgrade za koje samo bog zna kako su dobili/kupili saglasnost za gradnju kao gljive poslije kise. A to sto SA svakim danom sve vise lici na geto nije ni bitno, bitno je da TIBRA/ili neki drugi krimosi uzmu lovu.. sta je ono ma stupu, planska gradnja? Hahaha, ono je geto.. sad isti seljoberi hebu Otoku, kad zavrse bit ce mini Stup.. sve po zakonu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa koji smisao je da se to sada ruši? Pa toliko klubova teniskih igra po neuslovnim terenima i imamo manjak ovih terena za našu djecu.Zar nije logično oduzeti imovinu i predati je recimo 5 klubova na korištenje za treniranje djece? Polako samo, jednog dana će te svi u zatvorima završit, za sve vaše prevare i muljaže
Tobe jarabi, đe ću sad Bajram klanjati.
Da li će taj bivši direktor, Emir Kadrić biti sankcionisan, krivično gonjen, tužen zbog nastale štete?
Kad te SDA ustoliči onda budala u misli da može što ga volja . . . !!! Na odgovornost pozvati i budalu koja Kafića uhljebi, a Allaha mi i Bakira jer je on direktor svemira ...!!!
Jel istina da će poskupiti struja, a sa strujom i gorivom za vozila da će poskupiti mnogi prehrambeni proizvodi uključujući i kruh. Jel istina da će struja poskupiti jer je Elektroprivreda u minusu radi izvlačenja novca iz ovog preduzeća od strane stranke. A teniski tereni -pa kruha i igara i šuplje priće da narod ne skuži šta mu se pakuje.
jedi kolace ako ti je skup kruh
ee koliko po novom gradu ima objekata za srusit i nadogradjenih vezama raznim anekcima ugovora....sve po zakonu a grad rugloooooooo i novi grad sarajevo polako postaje seosko ruglo gdje stanovnici treba da se zadovolje s par metara asvalta i poluigralistima za djecu.... infrastruktura tone a poslovni objekti i zgrade nove nicu tamo gdje ne bi trebale biti nikad.....ocigledno je da vlasti treba ovaj dio zemlje da bi se nekom nesto namirilo....
Sta imate rusiti, bolje nadjite neko privremeno rjesenje, izdajte privremenu upotrebnu dozvolu, neka djeca koriste terene dok se ne utvrdi sta se stvarno zeli uraditi sa tom ledinom.
J... vas otac sve redom! Pa jel sve u ovoj državi treba da se dopusti bez posljedica i onda da se rješava? Postoji li j..... prevencija, projekat, plan? Mamu vam odvratnu svima redom!
Kadrici stari znalci ovog sporta.
Ovi sto ruse oni idu na koridu to je njihov sport a neznaju ni pravila za tenis. A vidjet ce te da ce neko na ovom mjestu napraviti stanove za prodaju.
Unistite sve sto valja bagro korupcijska !!!
Tu se i nejma sta srusiti, nego to reba zastititi od ove haoticne bespravne izgradnje koja od grada napravila svijetsko ruglo. Graditi tolike visoke i vise objekte bez generalnog urbanistickog plana, to nejma ni u Bangladesu.
Koja bahatost mamu mu lopovsku... Pa zar vec nije u zatvoru kreten !! Sta rade ova vlast ???
Hoce li iko krivicno odgovarati? Jer 300.000 nije konacna cifra - na to dodajte troskove rusenja, minimalno 30.000.
ko gradi za 300.000 KM bez papira? u toj prici nesto nedostaje.
-.-