Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J.bu nas i priroda i drustvo.
drustvo da,priroda ne?
www.youtube.com/watch?v=Z360vIfjmcg jedini uzrok vjerovao neko ili ne..evo ja vam kazem sto meteo "strucnjaci" nece ili neznaju..Zima ce biti ove godine jaka,minusi i veliki snijeg se ocekuje..lijep pozdrav
Ovo izgleda kao da se stvorio i treći entitet, bok te, ko ona vremenska prognoza iz nadrealista!
imali onih komentatora koji znaju sve o dini merlinu da nam kazu koju pametnu u vezi ove prognoze i nadolazecih elementarnih nepogoda?
Ma đaba vam to naramđasto upozorenje kod mene kona ode u šipke :)
Bez panike i samo smireno CZ prati stanje na terenu...
šuška se da bakirova vikendica na poljinama prokišnjava...
Mashala sve blize i blize Kijamet dan,,,,,
Kijamet je dan kada bude sve unisteno,,,rokanje ostavljam nafilovanim deckisima
www.youtube.com/watch?v=Z360vIfjmcg
Cim prva kisa ili puhne, steka internet. Majku vam lopovsku a 30 maraka placam
Kijamet
Kijamet je dosao jos prije 20 godina u BiH.
Nama više ne trebaju nikakva upozorenja, mi smo se navikli na sve ovo, pa i kada pada rosulja mi odma podižemo nasipe i sklanjamo imovinu na sigurno, tako da nam upozorenja stvarno nisu više potrebna.
NIje dugo upozorenja bilo.