Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato zene trebaju sto vise raditi na sebi, kako fizicki (redovno vjezbati, ne zapustati se, ali naravno ne pretjerivati!), tako i intelektualno (obrazovati se koliko god je moguce), imati svoje hobije i krug prijatelja. Naravno, ako su u braku, moraju biti i dobre supruge, majke i domacice. Ali ako nesto zaista ne ide, ako je on kreten, a ako je ona radila na sebi i jos uvijek dobro izgleda i ima karijeru, za nju nema zime... :-)
Da mi je vidjeti tebe ljepotana!:-) Ali hajde, pod pretpostavkom da si i neki ljepotan, mene bi sa takvom nepismenoscu bilo stid nesto napisati ovdje...
ja maltretiram momka
alkohol je kriv za sve,makar za 90% nasilja
Zašto ste mi izbrisali komentar da će dame prehladiti jajnike sjedeći po pločnicima promovirajući nebuloze. Misle li one imalo o sebi? To je autozlostavljanje....
@@beta i nedim @mastermind Evo, to je to, cim neko kaze istinu koja vam se ne svidja, odmah se pocinje sa vrijedjanjem. Tipicne feministice, zato ovaj dan nijedan normalan muskarac ne shvata ozbiljno.
Gdje ide ovaj svijet kad svaki degenerik ima tastaturu?? Dobar klip, tacno bih voljela da su ga bar malo izdegenecili :D
Primitivci jedni!!
Za svako nasilje nad ženama su krive same žene. Nemam ja šta da budem aktivist kad one trče za nasilnicima jer su im \"zanimljivi\". Nabijem ja ovaj dan na ku­rac, same su ku­rve krive.
Nedime, ti si klasični primjer kretena!!
@blala Ne mora se o tome ni pricati,vidi se na samoj zeni vjeruj.Cuj muskarci krivi za nasilje nad njima?Je li kriv onaj momak sto su ga izboli ni krivog ni duznog u tramvaju?Je li kriv onaj momak sto su ga opljackali pa upucali? a pokusaj curi samo samar opaliti na ulici i ostaces bez zuba garantujem..Ako cemo tako onda su i zene krive za nasilje nad njima jer su se udale za haj.vane.
Pa ne cujes bas zato sto se o tome ne prica, i sto vecina zena ne smije reci da su zlostavljane. A to sto muskarci bivaju pretuceni, zbodeni svaki dan, sami su za to krivi, sigurno im zene to ne rade.
Kakvo ku.rc.evo nasilje nad zenama? Ne sjecam se kad sam zadnji put cuo ili vidio takvo nesto.Dakle, dok \"dame\" ovdje protestuju protiv skoro nepostojeceg nasilja muskarci bivaju izbodeni,pretuceni ili upucani skoro svaki dan.Go figure.
Obiljezavate medjunarodni dan protiv nasilja nad zenama OMG. A to sto vi zene nas muskarce handrite u zdrav mozak to nista. JOj stvarno je ovaj zenski spol nedefinisana rasa.
BOŠNJAKINJE, PAMET U GLAVU. A DOLE ŠTA UĐE !!!!!
iao plavke dobre...
Šokantno: nasilje nad djevojkom u Sarajevu http://www.youtube.com/watch?v=vmHDgzeFqL4