Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aha, ovdje je i psihicko maltretiranje. evo npr. mene maltretira sda sa svojim plakatima sa onom ridjom konjskom glavom svuda
Žene treba obožavati!
Kaze Zajko:.....Uda je Zajko "po stotinu puta sve po jednom mjestu..!
ovaj dan ne važi za vasviju koja svog muradifa izudara kuhinjskom daskom na kojoj se meso siječe
Dici ruku na zenu je odraz slabosti svakog muskarca koji to uradi...
Emir Suljagic se nece pojavljivati u javnosti danas. On voli da bije
Žena . Majka. Kraljica .
BolnoRealan @ Nisam klasirala , ali i ja sam ovdje mislila upravu na svoju majku i ostale žene u mojoj porodici . I žena i muškaraca ima svakakvih . Vidiš, dan borbe protiv nasilja i postoji zbog muškarca i njegovog ophodjena prema ženama . Tako da na ovom članku ni slučajno ne ide da pričaš protiv žena . Možeš nekom drugom prilikom :)