Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4-juna 2010 fizicki je napadnut Ibran Mustafic. Ibran Mustafic je tretiran u bolnici zbog povreda. Policija Republike Srspke je izvrsila uvidjaj na osnovu kojega je uspjesno identifikovala napadaca i pozvala ga na saslusanje. Mada se radi o teskom krivicnom djelu, policija je odmah pustila napadaca na slobodu. Da je kojim slucajem bila obrnuta situacija, da je Ibran napao bilo koga, policija Republike Srpske bi ga sigurno zadrzala u zatvoru za takvo krivicno djelo. Ibran Mustafic ovih dana radi na postavljanju zastava Republike BiH, zastava sa ljiljanima, na jarbolima na parceli pored memorijalnog centra u Srebrenici.
Ja sam Komsic Sejo, obrezane chune!
@pdd nije njega majka rodila. njega je babo rodio,... na guuzicu.
Opet ću glasati za Komšića, rodila ga majka Bosanka!
I seselj je bio dobar \"na nivou izjava\"
komsic je dobio celiju u gvantanamo bej, ako i jednu rijec pisne o titu u buducnosti, napravice od njega taliban #1, i digo je u vazduh jedan dobro veliki voz u SAD. a u ostalom dobar je covijek, ljiljan sto je branio sarajevo od JNA i borio se za raspad jugoslavije. nece u bosni zavladati unazadjeni i strasni politicki uglovi kao sto je komunizam, fasizam i vehabizam, inace goli otok, to jest gvantanamo bej.
Biracete isto kao i na proslim izborima. Jedina je razlika u tome sto ce se malo prerasporediti glasovi Bosnjak izmedju SDA, SZaBiiH i SBB-a
Pitanje: hocemo li birati sposobne i skolovane ljue ili poratnim zaslugama?
Nije se Komsic borio protiv hrvata on je samo mlatio vas vlahe...... KOMSIC FOR PRESIDENT !!!
@Oglas Imam jednog bas takvog, ali jos mi je dobar. Do kad ti je otvoren taj oglas?
nije problem cim Ilija (lija-ba) odrobija svoje moze gdje hoce...samo bi i ti i slinavdzic u datom trenutku mogli malo po kofere u Srbiju...nisiti Zlatni ljiljan zbog humanog odnosa prema Srbima i Hrvatima 92 - 95.
Trazim dobro dresiarnog psa. Moze i promjena vlasnika, ako ga vise ne zeli. Bitno je d aje dobro dresiran, da suti kada mu se kaze, ustane i sjedne na komandu i ode po komandi gdje mu se kaze. Sifra: dresiran kao Silajdzicev avlijaner
hihi pojedoše se ovi PC što će ih na kraju balade Srbija odj.bat ko Zagreb HZHB
Opet se gov.anc.e potuurč.eno nešto javlja, kao da ga iko uzima zaozbiljno. Kad im više ne bude trebao, šutnut će ga kao što su šutnuli Divjaka, Kljuića i ostale ikebane.
Ko ga je kome pomako i koliko puta.......ha ha ha