Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhljebi, priprema, pozor, sad!
Oni su uhljebi citav zivot, sa jedne fotelje na drugu, nekada su lazna opozicija, po potrebi hrvati, bosnjaci, ostali, karaktera nikada nisu ni imali, okupili se minorni da stanu u kraj Bosnjacima.
debela bisera je odron ali ovu zdrohu stavit "Sabina Ćudić ostaje prva igla Osmorke za novu šeficu bh. diplomatije."
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jbt koji glup narod smo mi bosnjaci imate hdz koji zastupa hrvate i snsd koji zastupa srbe...i osam stranaka koje sebe ne svrstavaju kao bosnjacke stranke u biti samo uzimaju bosnjacke glasove. Sad zamisli ti hdz ce uzeti trecinu tako i hdz a trecinu ce gurnuti ovoj osmorci jer ih ovi smatraju bosnjackim strankama iako oni sebe tako ne dozivljavaju. Stvarno moj bosnjo ti nemas lidera.
Ne zastupaju oni nikakve hrvatske ni sprske interese, to su obične kriminalne organizacije koje su radile godinama unazad u harmoniji sa SDA. Kriminal ne poznaje etničke ni vjerske granice... I ti ako pušiš priču da se SDA zalagala za Bošnjake, nakon što nas je dovela na prosjački štap, otjerala 2 miliona ljudi, nakon kockanja sa presudama suda u Hagu i Strazburu onda nisi dobar u glavu
Hajvanu pa ljudi su dobili glasove gradjana ove zemlje, izmedju ostalih i Bosnjaka...Nisu ih ukrali k'o neki.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel mene neko yebe ovdje. Šta serete vi SDA-ovci o izdaji države. Pa je li ta ista SDA već 300 godina u koaliciji sa ovima? A da, tad to nije bila izdaja države već "nužno zlo". Sad kad neko drugi ugrabi priliku za to isto, onda je izdaja. U suštini sve i da ovi ne budu ništa bolji od SDA, a gori ne mogu bit svakako, sve ovo je vrijedilo vašeg crkavanja od muke.
Nikad nisam glasao za SDA ali od sljedećih izbora imaju moj glas jebote ovi iz osorske ko izrael prema Palesticima
Dino Konaković, Nermin Nikšići i PaušalForto su sve dali rušiteljima države BiH Dodiku i Čoviću, a uzeli ista ona ministarstva za koja su kmečali i tvrdili da su nebitna i da nemaju nikakvu političku snagu. Nema gorih lažova, obmanjivača, izdajnika i petokolonaša od SDP/NS/NIP funkcionera, članova i simpatizera. Jedno danas pričaju, a sutra sasvim drugo i pričaju i rade. Bagra nesposobna i nedostojna. Fuuuj.
Ne da HDZ min pravde...
"Mozel jedna vreca za mog Bakira"
A jedna vreča....fotelja za mog Bakira??
Znaci pare Dodiku zato se on primirio
opet finansije rusiteljima drzave
TO JE ONO, DAJ BOSNJACKA MINISTARSTVA OSTALIM A OD OSTALIH SRBIMA I HRVATIMA. BOSNJAKE POLITICKI POKOSITI!!!
de za nas koji niš nekužimo stanje u bih: a šta je bakir dobio?
Kod ovih preraspodjela nema problema tko je Bošnjak, Hrvat, Srbin. Svi se volimo, grabimo zajedno. Sirotinja neka raspravlja tko je Bošnjak, Hrvat, Srbin.
Zarr je "osmotka" samo Bošnjačka- zamjena za SDA pa njoj pripada samo bišnjačka kvota
Nema Bisere! 😂
"Mozel jedna vreca za mog Bakira"
nevjerujem, neće naša stranka u vlast sa nacionalnim strankama 🤔🤣🤣🤣
Ukoliko Dodik potpise program koji su potpisali Osmorka i HDZ, nema razloga da ne budu.