Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno da na nekom skupu vidim ovako pismenog, gradskog svijeta. Svaka cast za inicijativu..
@baba1602, promjene u općini centar kreću iz mz trg oslobođenja. ovo je početak kraja kratkotrajne, štetočinske i lopovske vladavine sda i tender efendije nedžada ajnadžića.
Sad vijece da ispostuje glas naroda!
Inicijativa svakako za pohvalu, a ovi dušebrižnici bi svakako uvijek imali riječ protiv šta god da načelnik centra podrži ili ne.
Jednoglasno nego šta, samo se blesav može protiviti
Dobre ideje lako i prolaze, nismo ni sumnjali da bi bilo drugacije!
Mnogi su prvi put culi za ime ove velike heroine, koja se nece odati zaboravu.
Drago mi je da je ideja podržana.
Dokaz da je ideja odlična, sve pohvale za inicijativu.
Korak vrijedan svake hvale!Drago mi je sto su gradjani podrzali incijativu koju podrzavam,i sto ce nam park u centru grada nositi naziv heroine koja je mnogo znacila i cije ime ce se pamtiti !
Procitati da su gradjani donijeli jednoglasnu odluku,je prelijepa vijest !Radujem se sto ce park nositi naziv po zeni heroini,i sto ce njeno ime ostaviti neizbrisiv trag !
Drago mi je da su i gradjani podrzali ovu incijativu,i da ce park nositi naziv po nasoj heroini!Bravo👏👏👏👏
Jelena Vitas ipak nece biti zaboravljena zahvaljujuci ovoj pohvalnoj inicijativi i podrsci gradjana.Svaka cast!
Odlicno da su se gradjani slozili i donijeli jednoglasnu odluku po ovom pitanju,nadam se da ce imenovanje uskoro biti i realizovano.
Najmanje što možemo učiniti kao društvo kako bi sačuvali ovu značajnu ličnost od zaborava jeste podržati ovu inicijativu.
Zaista lijepo procitati da su gradjani jednoglasno podrzali prijedlog,nadam se da ce park nositi ime sarajevske heroine.
Ovo je jedna jako dobra incijativa, to nema veze sa nacionalnim posto je kod nas sve.na nacionalnoj osnovi, Jelena je nasa heroina i to ce i ostati.
Bas mi je drago da su se gradjani izjasnili za ovu inicijativu,Jelena Vitas je historijska ličnost ovog grada i zasluzuje da park nosi njeno ime.