Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast. prošle godine u sedmom mjesecu dajem liku par eura, više nego dovoljno za taj komad autoceste, a on neće da primi. poče razglabati sa mnom kao mogu li ja platiti u italiji ili nekoj drugoj zapadno europskoj zemlji u KM. sreća pa nakucka iz pepeljare par KM. lik ima nekih 35 godina, važe oko 130 kg, može kobili rep iščupati, jedava ga ugurali u onu kabinu. kontam u sebi, zar nisu mogli zaposliti neku ženu bez posla od 45kg, a ovog rudonju poslati u šumu.
To govori o nepismenom narodu.
To samo u PC ima, " CRNA TAČKA " na autoputu . . . ? ? ?
Treba Duduku yebbat materešinu za svaki nevino izgubljeni život i za svakog ozlijeđenog u nezgodama na ovim njegovim kućicama . . . ! ! !
koja pljacka ..prvo tender da se postave pa tender da se sruse ..pa hajmo opet isponove 100 metara nize ....klasicna pljacka eresa ....
glupi seljoberi izasli prvi put na autocestu.
@MaxBunker_V Prdiš previše ...jel ti barem kakva ventilacija u tom bunkeru? :))