Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kućni odgoj!
osudujem napad,ali sto se ovo medureligijsko vijece i ovi popovi ne pobune kad vandali razbijaju i mokre po dzamijama i sto se ne pobune za crkvu koja je napravljena u dvoristu nane fate
Zalosno je da neko kao ovaj Prolaz koji je i na nekakvoj poziciji, izjavi da to nema veze sa vjerom. Onog casa kada je napadnut drugi vjerski objekat i ispisan ocigledan znak vjerske pripadnosti pocinioca, svako razuman bi prihvatio odgovornost i rekao: daj da ucunim nesto da pozitivno uticem na te izgubljene ovce. Ovako se stavio u njihovu zastitu.
ovi nasi poceli ko srbi, nepostovat i rusit tudje ko ona plemena u aziji i africi sto unistavaju tudje idole
To nije uradio niko od starosjedilaca Bošnjaka iz Sarajeva i okoline, nego polupismeni šošoni/primitivci/seljačine koji su došli iz kojekakvih BH vukojebina za koje nikada ne bi ni čuli i koji nikada Sarajeva ne bi ni vidjeli da nije bilo rata.
a ko ih je protjerao pa su dosli u sarajevo? j e b o ti Kacevenda starog starosjedioca
Otjerali ih četnici. Sada nema četnika, što se ne vraćate tamo, prošlo je 18 godina od kraja rata, šta više radite u Sarajevu, idite odakle ste došli! Naravno, niste ludi, ljepše je u Sarajevu i civilizaciji, od donacija ste opravili kuće i koristite ih kao vikendice, ovdje zauzeli što tuđe, što bespravno izgradili na vodozaštitnoj zoni, zahvaljujete se Karadžiću što vas protjeraše, nikada ne bi vidjeli civilizacije i dalje od svojih vukojebina.
Na Vjerske objekte mogu sam ne ljudi napadati nego da ih tako nazovemo majmuni. Medjutim ljudima i vjernicima bi trebalo skrenuti paznju kao i ostalom gradjanstvu da kako se budu blizili izbori da su sve cesci napadi moguci pa cak i teze stvari kao teroristicki akti i slicno i to iz pozadine organizovanih od vladajucih struktura. Jer ako se analizira rad tih stuktura u proteklim vremenima oni se nemaju cime pohvaliti da su dobroga ucinili za gradjane. Njima ce i ovoga puta biti jedini i glavni adut da svoj nacionalni tabor plase od nekoga drugog i drugacijeg a oni ce se vec sa poznatim fasistickim politikama svom birackom tijelu pokusati predstaviti kao najbolji spasioci i zastitnici.
Ovo je produkt ratnih i poslijeratnih seoba stanovnistva iz Albanije, Kosova, sandjaka i istocne bosne... Moj grade sta ti idioti rade...
:D DaBogda ti grob bio u jednom od tih mjesta :D sandjak....??
pa uvlace se u sup.ak srbima,da pokazu kako ih vole i kako su oni ovdje dobrodosli bez obzira sto su silovali i ubijali...a komunjare dzamije i onako ne vole pa im je svejedno ako neko u rs zapali dzamiju...
treci put pisete o crkvi a kad je neka dzamija u pitanju jednom ili vecinom nijednom ne pisete sta se sve desava u rs entitetu.