Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jbi ga reise, trebao si vidjeti sa Asimom, on sve sredi
reis misli da je to SDA stranka pa da može kako god hoće.... e jeste se i podigli, ni zakoni ni pravila ne važe za članove SDA
Postade ova nana ko rialiti zvijezda, malo malo ona po medijima
Ako je istina sve ono sve storekla .a sumnjam.....pa meleki ce ju odnjijet na hadz...tako bar rade sa ,,EVLIJAMA,,
Nek ide u Međugorje!😂🤣😂🤣👍
Nana samo kuka a svake godine se na hadz ide
Trebala se obratiti Asimu.?
dobro i sta to nas zaboli hoce li ona moc ici ili nece,hiljade njih jedva sastavljaju kraj sa krajem i nemogu na hadz pa sta je bitno za ovu nenu i usput recite joj da je turska okupirala bosnu,ubijala i klala one sto nose ljiljane,pa se treba odlucit jel za ljiljane ili za Turke
Ma pustite reisa, njemu je pocela predizborna kampanja.
Reis urgira samo za baketa, on mu je na prvom mjestu.
Ovi iz saudije privatizovali hadz, ko da licno njima dolazis u goste, strasno. Usudjuju se zabranjivati drugim muslimanima pristup casnom hramu...
Zao mi je nane heroine,zasluzila je ona to,sta je mislio Reis da je to ko da Bakira pita,e tu bi dobio podrsku kao i obrnuto,oni samo imaju stelu izmedju sebe.
Trebala je preko Turske da trazi vizu,.mozda bi joj bilo odobreno. Turkovic bi joj pomogla,ima uticaj u islamskom svijetu,reis nema uticaja! Alahu se pomolimo,jer Alah sve zna,i premudar je.
Nema tog ovozemaljskog zakona dal od BiH ili Saudijske Arabije da može biti jači od Kur'an a i Allahove knjige. Djela se vrednuju po nijetu. Nana Fata je imala iskren nijet da ode na Hadž . Iako nije otišla jer je drugi sprečavaju ona ga je obavila. Allah najbolje zna.
pa eto šta ti je sad Hadž komercijala
Pravedna odluka Saudijske Arabije, ili mogu svi ići tih godina ili ne može niko pa taman da mi je rod rođeni! Reis se prevario misleći da je on neko i nešto pa da može urgirati da se u nekoj tamo Evropskoj zemlji napravi iznimka, za neku zaslužnu nanu. Da je pravi vjernik ne bi to nikad ni pokušao jer nije vjerski praviti razlike među ljudima čineći im nepravdu i diskriminaciju. Očito je često urgirao kod SDA stranke pa mu prešlo u naviku ali doći će sve kod Boga na naplatu!
To je protiv covjeka. Braniti mu da obavi njemu svetu duznost.