Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga Neno, ti si, uklanjanjem crkve iz svoje avlije, stala rame uz rame najslavnijih Bošnjaka i Bošnjakinja. Želimo ti svako dobro.
Respect za nanu Fatu!
Drzz se nano! Ne mogu te kupiti miiilioni pokradenih paaara od SDA munafika! Gore je to zlo, od onog zla sto sto joj priredila blumenta nacionalisticko-klerofasisticka u RS-u.Drzzz se nano, Poljine da dozivis i da budes u fulu! Mic po Mic!
Slušam ove rumunske stočare što kunu nanu Fatu kao što je srušila bogomolju kao to je grijeh, hahhahahah koji su to rumunski pastiri, kakvo bi tek prokletstvo njih stiglo za hiljade vjerskih objekata porušenih u agresiji.
U pravu si, vjera služi samo za zakazivanje očiju. Ipak ruku na srce muslimani su primitivniji što se tiče vjere, mnogi i poginu "u ime Alaha".
Nano Nano ne igraj se sa Bogom, vidis da sve vidi i da te je poslao u all inclusive Hotel😂😂😂😂.
Drzz se nano! Ne mogu te kupiti miiilioni pokradenih paaara od SDA munafika! Gore je to zlo, od onog zla sto sto joj priredila blumenta nacionalisticko-klerofasisticka u RS-u.Drzzz se nano, Poljine da dozivis i da budes u fulu! Mic po Mic!
Heroina Bosne i Hercegovine!
Čudno da je ubrzo nakon rušenja crkve završila u bolnici. :/
Da te dragi Bog poživi, da vidiš još ljepšu i veću crkvu sa terase ❤
Nije nama prijatelju crkva problem. Problem je prijatelju bespravna gradnja na zemlji žene koja to ne zeli.
imovina je imovina......u normalnoj drzavi niko ti je ne moze uzeti......ovdje u ovom slucaju....ispali smo "normalna drzava" ......drz se nano......jos puno godina pozivjelja....i neka ti je srce ispunjeno
Da nam dugo jos pozivis ti hrabra zeno!
Ziva i zdrava nam bila dugo godina, nano bez smeca u avliji.
Bože koliko mržnje od strane Bošnjaka, što se tiče Fatinog slučaja ona je u pravu, ali eto uspela je i šta sad? Prodje život svima u gluposti
muske texas bermude 199.99
Za Nanu?
Nana prkosi sistemu, i nasim i njihovima! Nevjerovatno je da je javno progovorila o igrama Salkicevim. Svi oni skupa rade, a nana je istrajala u borbi! Jbg nisu imali srece, kod 99% ljudi bi uzeli lovu, al Fatu ne zanimaju milioni
Ne vidim što bi je zanimali i milioni i trilioni kad je već s obje noge u grobu
Pa nije nana srušila crkvu već Dodik.
““Ne poželi nikakve tuđe stvari!" Deseta Božja zapovijed Ova zapovijed zahtijeva nutarnji stav poštivanja tuđeg vlasništva, a zabranjuje pohlepu i gramzljivost kao i zavist prema tuđem. “ Za ove koji ne poznaju vlastitu vjeru i koji su propustili odredjene mise. Evo lekcija.