Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drži se nano Fato, heroju naš.
Heroj Nana Fata! :))) Ja bih se osvrnuo na poglede ove porodice, njihova nasmijesena lica, njihovo NEMATERIJALNO bogatstvo koje SDA hadalji i onaj nosonja Salkic NIKAKO ne mogu da razumiju...za njih je nena ili zena samo za kuce :((( NANA FATA HEROJ NACIJA i GENERACIJA! Neke stvari nemosh kupiti novcem.Duboki naklon ovoj sretnoj porodici!
@BullevarSputnika Ako ti Srbin kaže da lupetaš, samo se sjeti da oni kaži i za Bidena da lupeta, tako su govorili i za Clintona, da lupeta i izmišlja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo nano!
Nana Fata, bosanska heroina. Malo ko bi se toliko borio za svoj zemlju i svoju vjeru, kao nana Fata. Dace Allah da nana vidi svojim ocima uklanjanje te nakaradne tvorevine sa njene zemlje.
Sjeti se čovječe da si prah,i da ćeš se u prah pretvoriti!
Može veliko sr.nje ispasti oko toga, ja tu ne bi ništa diro a Nani svaka čast
Nana Fata Orlović i Babo Muriz Memić za Nobelovu nagradu za mir.
Da te Allah dragi pozivi! Lavice nasa 🙌
BRAVO NANO, DOCEKACES PRAVDU, AKOBOGDA.
skinite krst i napravite minaret i eto vam Aja Sofija
Ma nece ona jos dugo :/ Cuj heroina, vjernik... Kako me Klix zna nasmijatii :D
Ti si sa sokoca tebi je sve smjesno
💘
Bahahahahhaha blago nama kada su nam crkve i džamije problem broj 1. Ne zna se ko je veći nacionalista te debiličine što su napravile crkvu u tuđem dvorišti ili ove budale što jadnu baku huškaju. Ako je ilegalno, iseliti crkvu odatle jednom za svagda i doviđenja. Fuj jesmo retardiran narod Alaha mi.
Koga je uopste briga za ovo???? Potpuno nebitna stvar i vijest.
Nikad mi nece biti jasno zašto je ova žena toliko eksponirana u javnosti..a društvo i javnost je samo koriste u propagandne svrhe..a crkva stoji i stoji...
Tek sam sad ugledao komentare. RSest 1992 i komentar da je države završio bi u ćuzi. Srami se kao što se tvoji roditelji ako su iole ljudi srame. Ti si ono balaševićevo Dno dna.
Kad budu kopali temlje crkve, dobro provjerite da ne odnesu kosti Bosnjka.
❤️
Zivila ti nama nano Fato,jos stotinu godina!