Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narodni heroj Fata Orlovic ❤
Bolje da si sa onim ruznim podijelila milioncic sad nebi imala nikakvih briga
Mafija. Za tebe kao i SDAovce vise ovce nego SDA od 1995 godine nakon zavrsetka rata sam odmah isao po rs-u i obisao ga uzduz i poprijeko. Bez ikakvih problema i danas odwm gdje pozelim i nikada nisam dozivio neugodnu situaciju i uvredu dok u isto vrijeme u Sarajevo nisam usao da nisam dozivio to isto uz uvrede papana sarajvskih.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Cekaju oni nano da ti umres..
@Slavko Jovičić ima valjda neko da ostane iza nje ...
Bravo nano Fato, svaka ti cast, nudili su joj srbogenocidassi milion km da pristane da se crkva ne uklanja, ali nana Fata je to sa gnusanjem odbila, jer joj je kako je kazala najvazniji obraz i cast njenog muza, djece i porodice i da nema novca kojim bi je mogli potkupiti da pristane da ostane crkva u njenom dvoristu, avliji i na njenoj zemlji. Cak je rekla i da je dzamija tu nelegalno sagradjena ona bi trazila da je izmjeste. Svaka cast, tako se brani, obraz, cast i dostojanstvo Bosnjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko para je zaradila od donacija ove hodine i da li je promenila vozni park?To pitanje je trebao novinar Klixa postaviti ,,majki hrabrost"
Ja bi samo izvadio sve ikone, kipove, ocistio mjesto jer mi nismo idolopoklonici i napravio dzamiju ili mesdzid da ljudi obozavaju Boga kako Mu jedino dolikuje i kako je On jedino zadovoljan.
Fato sruši to, na tvom je. Imaš pravo.
Baba što ti smeta crkva
Ma miniraj to...
nana fata je sve dobro rekla...svaka joj cast.
Blago se njoj ako joj je najveci problem crkva, kao i svima vama jadnicima koji zivite u 92-oj. Umjesto da uhvati sevapa i kaze neka crkve, ode s popom popije kafu, isprica se........
Mi bosnjaci smo po prirodi glupi ovako.Da je na mome napravljena da su mi nudili milione kao nani ja bih od sebe jos jednu napravio ali bosnjo ima neki princip koji nema veze sa vezom samo sam sebe ukopava.Srusit ce se crkva sta je dobila da sije krompir na tom mjestu i zivi od penzije 350km i poslije zavrsi na kuhinji pomozi.ba jer 20god izgubit na ovu glupost,a mogla obici svijet i kupit zgradu u Sarajevu i rentat ostavit djeci i unucadima da se ne pate ne bosnjo ima princip.
Jbt odluku donese Europski sud da bi tamo neka banana administracija to opstruirala. Vjerovatno im je engleski nepoznanica
U presudu je trebalo biti i ukljucena kazna za svaki dan zakasnjenja. Recimo 10000 maraka po danu. Vec bi bila davno uklonjena.
Davno bi ja bagere dovukao
Zar niko nema umjetnog djubriva za ovu crkvu,pa da se to rijesi..piichke jedne...
Salko Dinamitaš? Taj govor jedino razumiju.
Moja nebo tebe su svi lagali Silajdžić Izetbegović pa Sradoncic sve borci za bošnjake a sve bošnjačke lopine
A zašto ovu bogomolju nazivaju 'Crkva svetog Živka' ?