Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se to desava sto onaj sumnjivi inspektor Duranovic ne vrsi svoj posao i ne kaznjavs Upravu Elektroprivrede. Zasto bi ih kaznjavao kada su mu kcerku nedavno primili u TE. Stelom naravno. Koliko je samo strucnih kandidata povrijedio. Sudbina ce doci kad tad.
Plata joj 3200 a ti muzafere ( Rudar ) trljaj ledja :(((
Znam. Imat ce stomak sit ali srecu nikada. To je Bozija zakonitost. Ljudi uce i rade na sebi i onda kada dodju na konkurs gube od babinih kriminalnih sinova i stele koja je rak rana drustva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok rudari ginu i rizikuju život i traže 1000maraka platu, ovi iz Elektroprivrede šatro protestvuju u hodniku, na toplom. I još šire spinove protiv rudara
Pa fukarama iz EP BIH je rudar barnuo što nije smio, 13 tu i 14 tu platu, pa regrese, kad se krene na more. Eeeee, gdje ćeš to, ne mere tako...
40 godina… E duša… tugo moja…
vidjeli smo prije nekoliko dana da su neki politicki krugovi pokusali nahuskat raju na rudare sto je SRAMOTNO!!!!! tvrdeci da iza njoh stoji BEOGRAD A iz te price stoje sda botovi kao onaj debil iz luxemburga sto su mu fodil i bokir isli na noge.
Zamisli taj mentalni sklop kad onakvom liku ideš na noge. Ne možeš vjerovati kome ovaj narod daje glas na svakim izborima.
Andelija pozdravi suprugu,i svi koji misle ko andelija
Čitao sam komentare kada je bio štrajk rudara i ostao zaprepašten istim, koliko su nam isprali mozak to nije normalno, mislim na ove u foteljama...ko nije bio u jami i radio posao rudara taj i ne zna...pogledaj ovog maksuma na slici i sve će ti biti jasno...SRETNO komorati i čuvaj te se...jer nikog nije briga za nas.
Pod hitno ispitati svaki rudnik o zastie na radu i kakvi su tehnoloski napredak uradili .Pod uslovom dase sazove specijalna komisija bez ovi tehnicki inspektora sto su odobravali rad uz dobru naplatu ispod stola.Moalo otidzite na zapad vidite sta je rudnik i pod kakvim uslovima rudarui rade i koji su tehnoloski propisi.
Imal organizovanog kriminala u ovom rudniku?
Težak je komad hljeba, rudarski komad hljeba još teži, najteži. Tuga golema. 40 godina momku. Gdje su sada oni što kažu da je rudarska plata velika.
Evo sad da se raspiše konkurs da fali 20 rudara niko od omladine ne bi se prijavio pa čak i da je plata 2000KM, biće lafo onih bi ja ovo ono ali za kratko vrijeme vratio bi se kaficama po birtijama s cenerom u džepu
Ima li onih sto neki dan pisase da su rudari previse placeni?
Nema takvih ali ima onih koji su skontali da su rudari lagali za male plate samo da kupe javnost za proteste, jer na onom Zahtjevu rudara nijedan član zahtjeva ne spominje platu rudara nego cijenu struje što je i bilo cilj protesta
ima li ijedan inspektor federalni BILO CEGA da nije zaposlio dijete na drzavne jasle,jos u u struci gdje radi i on sam?
😠😥😥Saucesce porodici, prijateljima i komoratima :((
..Rudare su izmanipulissali...raja je izmanipulisana da ide poskupljenje struje ZBOG/RADI rudara !?!! 😎🤬🤬🤬...
A neki dan vas pljuju što štrajkujete,a sad će vas licemjeri žaliti.
Najteži posao na svijetu...respect