Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh pa stvarno je ovaj popovski nacin izrazavanja toliko gramaticki izmanipulisan da ne kazem pogresan, niti je subjekat i predikat tamo gdje trebaju biti a da ne govorim ostale odrednice koje cine jednu recenicu (kad se krene iz proste u prosto prosirenu da i ne govorim). Popovi se kao izrazavaju tako da bi ih obican narod trebao sa lakocom ali nekad je bolje nesto jednostavno reci nego petljati okolo samo zarad toga da ispadnes pametan i tkz. duhovno obrazovan.
@ esi, prije svega prijatelju ti si \"divljak\" ... Jer najvjerovatnije da te \"ratna rijeka\" spustila s\' nekog brda u rajvoSa ... Zar nije red da ljudima cestitas njihov praznik bez nekih \"papanskih\" komentara? ... Al\' hajd ... Svim pripadnicima Pravoslavne vjeroispovjesti sretan praznik i da ih jos mnogo docekaju sa svojim porodicama ... Mirso
Lijepo što božićne običaje staviste pored rumunjskih vještica na naslovnicu. To se zove tolerancija, suživot...itd...
Sretan Božić svim Srbima, da ga provedu što ljepše.. Mir Božiji, Hristos se rodi! Lijep pozdrav iz Sarajeva
kako je ovaj mali na predzadnjoj slici sladak. ima lijepu kapu, čuva mu glOOOvu da se ne prehladi.
I zaboravih reci, svim ostalim zelim ugodnu i lijepu vece......
Sretno Badnje vece svim Srbima Pravoslavcima, i sutrasnji Bozic, da ga u zdravlju i veselju proslavimo. Hristos se rodi
sretan praznik.
pravoslavnim vjernicima Sretno Badnje vece.