Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Zbunjeno i smeteno stanje ne može dovesti do amnezije." Kako li su dosli do toga da Alisa MUTAP ima amneziju, evo nek mi neko samo objasni kojim nacinom ovaj mali ne moze da ima amenizuj, a Alisa moze. Treba elaborat napisat o ova dva slucaja.
@marfi1312 u kojoj valuti želiš da ti napišem elaborat?
ubica je muamer budnjo, sin jednog od osnivaca sda i ratnog profitera alije budnje
Ejubovicu ruke sa lisicama nazad, a banditima sto naoruzani dugim cjevima sa fantomkama kradu automobile po Sarajevu naprijed. Zar je ovaj Ejubovic toliko opasan. Cirkus drzava, bandite clanove organizacije i povratnike koji su gradjane Sarajeva ostetili za milione KM, pustili da se brane sa slobode, a Ejubovic u pritvoru, cudan neki kriterijum kod sudija. Zato imamo ovakvu sigurnost na Sarajevskim ulicama.
Koji je to "zestoki ugao" , ima li neko da mi objasni, nisam bas sa ovim novim novinarskim objasnjenima. Ahahahahha
Bošnje se opet samoubijaju. Čudi da za ovo ne sude nekom Srbinu ili je to bila samo ratna strategija.
Upali malo smrdski blic, sta samo visis po bh. portalima.. Vidjes da svaki dan izgine i bude ubijeno bar 10 smrda.. Karma je kucka....
Ne bi on vozio da mu je neko rekao da se tako ne smije. Jel ko kad vidio policiju preko puta BBI da zaustavlja one sto voze 100 km/s od Vjecne vatre prema BBI. ja u svojih == g nisam nikad. Pitanje je samo vremena kad ce nekoga pogaziti na toj dionici.
Teške saobračajne nesreće sa smrtnim ishodima i teškim povredama u oko 80 % slulčajeva uzrokuju mladi do 26 godina, ne sam u BiH nego i u Hrvatskoj i Srbiji.
Ševal Kovačević je kriminalac i marioneta, sto se i dokazalo u slucaju Dzenan Memic
Nađi sebi ženu za jednu noć na ==> www.Arliass.cf
Cudo ga ne optuze i za ubistvo policajaca, da su Sejfic i Sejfovic bili u bjegstvu bili bi prvo osumnjeceni. Gurajte malo price o njima, kako bi narod i gradjani zaboravili na bandu koja je ukrala iz Sarajeva vozila vrijedna milione KM, naoruzani i sa fantomkama. Ove blente i delikvente za ove saobracajne delikte suditi na maksimalne kazne, ali praviti od istih Djeka Trbosjeka je smijesno.
Pa ovo se znalo sve 7 bez vjestaka
imal ko od ovih ubica sa nije dobio amneziju svi odjednom zaboravljaju
Muka će ga stizati godinama, i savjest uništavati ako iole ljudskosti ima.
Naravno da se kaje, svi bi se kajali ali to nije nikakav izgovor... Treba jedno 30 godina lezat pa nek se kaje u zatvoru, morao je prije razmisljat.
30 god.mjera za kajanje
Valja tebi nastaviti živjeti Almire...
Trebo bi se roknuti !!!
Smrtna kazna. Tri mlade osobe izgubile zivot zbog njegovog kurcenja. Tragedija. Osim toga ugrozen je bio i ostali saobracaj. Zasto nemamo smrtnu kaznu pa da Sefica i ovoga javno i transparentno na giljotinu. Jedina razlika je sto se ovaj kaje, ali iskreno da postoji smrtna kazna koga briga da li se on kaje ili ne.
@wardruna i više nebi niko ni zašlajdro u gradu , a ovako sve neki zorovi to špure sve go seljak po gradu