Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sastajali su se i na brdima iznad Sarajeva.
Nije bitno sta njih dvojica misle, bitno je sta predsednik Mile misli!
@bibija On je dokazao da ne ide po mišljenje nigde ali da poštuje legitimnu vlast Republike Srbije, garanta Dejtonskog sporazuma kojim je razmontirana Republika Bosna i Hercegovina i formirana Bosna i Hercegovina. BITNO JE DA SVI ZAJEDNO IMAMO ISTO MIŠLjENjE O REFERENDUMU. HVALA TI BAKIRE ZA APELACIJU! JEDAN SI OD RETKIH KOJI JE USPEO DA SRBE UJEDINI OKO NEČEGA!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sad ce grobar svojom elokvencijom da nas rasturi
Ma, ja. Pozvaće hin na konsultacije, koda su predsjednici mjesnih zajednica u Srbiji ( možda manji entitet već smatraju Srbijom) i daće im upute kako da se ponašaju u svijetloj budućnosti! Žuti, Šćepo se lijepo baškare na svojim dobrima, a Dragan im ga iza leđa lagano krstari Jadranskom obalom! Bravo direci u Bošnjaka. Da i ovo; jesu li Fahro i Sepka sredili ono oko revizije državljanstva?
Gadjali nas nekad s brda Nikolic i Vucic, zajedno sa Seseljom, vise nikad nece.
Ja djikana!!De jos im Kacavenda fali da ih malo prosveti..Sikter od Bosne djikani...
Kad se sastane bratija četničkih vojvoda šta mislite kakve zaključke mogu donijet ...???
PA što ba satanak i to hitan ako je Vučić rekao da se neće miješati u nutrašnja pitanja BiH ??? Eh a možda je mislio da se neće miješati ako PIC ne poduzme ništa :)))) Što bi reko DOdikov potrčko Ivanić iz opozicije ( još jedan vlaški ali i BH demokratski kuriozitet) Vučić je baš NEKONZISTETNTAN, buhahahhahahaha. Kreten je ko na ove kreten i sekundu više potorši.
Vučić se zakleo na stratištu predaka da se neće miješati unutrašnja pitanja BiH. Al ne lezi vraže , nakon tri dana puj pike, srpska zakletva više ne važi ! E hajd ti u takvoj atmoferi budi konstruktivan !! Plus X-FActor BAkir, pa dobro onaj akademik Čović više nije skrenuo sa uma od njih takvih. NITKOVA !
@kuga - Čović se izmakao za svaki slučaj - eno krstari Jadranskom obalom sve do Albanije. Ako se nedaj Bože zakuha - on tome nije prisustvovao. No, naredio je ako se zakuha, aktivirajte HB dok ja stignem!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma pushite ga obojica ..
Samo im Dodo nedostaje za grupnjak.
Neki dan si govorio kako se neces mijesati u politiku BiH. Sta ti bi hah...
srbin ko srbin...laze
pokusavaju da osvoje ono sto nisu mogli 1992....
Sve su dublji potoci krvi poslije devedesetih yebe mi se za diplomu nema je ni predsjednik..
A gdje je onaj Sharan kad ga trebas? Posluzio bi i onaj sa djeca/trotoari/automobili/f.ckallyouall/parking nesto...
Rusija da ne bi izasla kao neko ko ne brine o Srbima, a u stvari brine onoliko kolko joj trebaju u ekonomskom pogledu, izdvaja svoje misljenje (ne daje veto ili nesto tako), a na Srbiju se vrši pritisak da uštopa Dodika, ili u protivnom idu tihe sankcije za Dodika a i za Vučića..Zato i jeste sastanak toliko hitan jer ih je strah za svoje zicegu..
Srbiji treba dati do znanja da se kloni Bosne i Hercegovine neka smrde u svom bg pasaluku imaju oni svojih sranja na pretek da rjesavaju
Napeto k'o Suljagin treger i zamršeno k'o španska safunjara... Gladna publika čeka slijedeću epizodu...
bez veze sastanak..samo ce moci da konstatuju kako je PIC ''pozvao'' vlasti u republici Srpskoj da ne odrze referendum.Evo i ja pozivam vlasti NR Kine da smanje vojni budzet za 15%....trla baba lan da joj prodje dan
...stvarno misliš da dodik smije kontra vučića? ...ono, da mu ladno razyebe sve napore u približavanju eu, privlačenju stranih investicija i izgradnji liderskog statusa u regionu? ...baš da vidim.
@PredsednikMileRS Ja mislim da treba još jedan referendum u RS za dizanje spomenika Bakiru Izetbegoviću u Banjaluci. Niko nije dao takav doprinos za nezavisnost Republike Srpske!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)