Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije fer jbt
A neki dan objavili kolike su dažbine na električna vozila. Skoro trećina cijene automobila. Naopako sve
Je li fer sto ja placam putarinu skuplje 25% zato sto vozim na ekoloski cist LPG na autu koji je EURO5?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako se ljeti ne prica o uvodjenju-par nepar? Kako tad nije tolika zagadjenost? Kako su samo zimi kriva stara auta? Nije ono do automobila, vec do lozenja. Rjesavaj to a ne tamo brani narodu da vozi auto za koje je platio registraciju i sve izmisljene dadzbine. Podijeli ljudima solarne panele, subvenciraj grinjanje na plin narodu... nesto makar sto ima nekog smisla a ne ljudima govorit da ne smiju vozit.
Prodajte starije auto pa kupite mlađu kobilu, možete jaati i ebavati... jah..
Zabraniti sve ispod kategorije 4, i naplacivati debelo tvornicama za one dimove i problem rjesen. Znaju uvodit poreze na gluposti a ne znaju naplacivati zagadjenje
suštinski zagađivači su nagomilane kotlovnice starih i novoizgrađenih i stambenih i drugih velikih objekata u najnižim i najužim dijelovima centralnih zona gradskih općina. i sad opet sirotinja kriva.
A auta na plin koja najmanje zagadjuju su opterecena nekom dodatnom taksom pri registraciji. Sve naopako. Koji diletant je smislio kako da na najgluplji nacin ubere neki dodatni prihod a niko pametan u vladama (ako ima takvih) da stavi prst na celo i kaze: "Hajde da oslobodimo auta na plin svih taksi pri registraciji da ih bude vise". O "Elektricarima" ne znam kako ide, beli je taksa jos veca ?????? !!!!!!!!!!
Nudimo sljedeće kredite: osobni zajmovi, zajmovi za poslovanje, kombinirani krediti, studentski krediti, zajmovi za konsolidaciju i mnogi drugi. Pozdravljamo vas na priliku da dobijete sve vrste kredita po vrlo povoljnoj cijeni od 2%. Za informacije, kontaktirajte nas sada pomoću podataka u nastavku .. Naziv tvrtke: UPSTOX FINANCIRANJE Tvrtka e-pošte: [email protected] Tekst / poziv: (302) 273-5794. Via / WhatsApp: +1 {785} 337-5044
Mogli ste barem brojeve tablica zamaskirati da se ne vide.
@sakraca Zato što nemaju dozvolu za snimanje saobraćaja i nisu mjerodavni - može slika biti od prošle godine npr. A za ovakve stvari treba koristiti saobraćajne kamere, pa na osnovu toga slati "plave koverte". Mogu i ja krenuti pa slikati auta koja su napravila neki prekršaj, ali ko sam ja da se smatram pozvanim da to radim i da policija prihvati moje inoformacija. Neki red treba znati.
Ne mogu da vjerujem sta rade raji ?! Svi bi rado kupili euro 5 ili 6 ali ...
zabranjuju sirotinji da se vozi kroz centar grada sta sve fasizam radi dokle tako
http://www.prnjavor.info/prnjavor-ugradnja-plina-u-dizelase-foto/ Nabiti na stara auta celik eko porez i gotovo, raja ce prodati i kupiti bolja a ko nema para voziti se tramvajem sto je i najbolje rjesenje. U sustini jedino rjesenje za sarajevo je funkcionalan gradski prevoz, onim smecem se niko nece da vozi.
Nigde nijednog fordica mustanga eeee mahalska sirotinjo
Te trovače ne bi trebalo dozvoliti uopće da se registruju i ni po selima da se voze.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Samo da mi je znati po kojem ce me clanu kazniti. A ako i izmisle neki neka mi odmah vrate pare od registracije.
jedine opcije su,da drzava uvede poreze na auta sa euro 4 i vise i da se od prikupljenih poreza bogatijih ljudi kupuju auta onima koji NE SVOJOM VOLJOM voze golfa dvojku,ili da te siromasne vozace skupe na stadion kosevo i strijeljaju,jer ocito sirotinja nema mjesta u drzavi