Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi sami ne mozemo nista. Nama rat jos uvijek traje samo olovkom. Oni s brda su ugasili tenkove i usli u institucije drzave i zato i jesmo tu gdje jesmo. Nazalost to je nasa sadasnja realnost htjeli mi priznati ili ne. Bez pomoci Amerike prije svega mi cemo jos dugo valjat se u ovom blatu i vodit se onom DOBRO JE DOK NE PUCA. A ZIVOT IDE.. Prolazi..
@PicVajjz druze Amerika je i razlog pocetka svega nakon smrti Tita
@PicVajjz Na ebo je onaj kome je taj pomogao!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Uvedite elektronsko glasanje u smislu skeniranja glasackog listica, uvedite red u pogledu javnih nabavki, i vec pola posla je zavrseno
Milorad Dodik i Dragan Čović i njihovi mentori i Srbiji i Hrvatskoj moraju znati da je BiH neuništiva država, kroz vijekove je napadana, ali nikada uništena. Puno smo sada jači i brojniji mi koji branimo državu BiH nego oni koji je ruše. Puno su jači prijatelji BiH širom svijeta nego oni koji joj nisu naklonjeni. Tuđe nećemo, državu BiH ne damo! Nikada! Nikome! I ni po koju cijenu! Neka zauvijek živi vječna nezavisna, suverena, cjelovita i međunarodno priznata država BiH.
Koje promjene ustava koje promjene izbornog zakona haaaaaaaalo gospodo iz EU iz USA nama treba elektronsko glasanje pod broj 1 sve ostalo je manje vise važno da stanemo ovoj kriminalnoj hobotnici u kraj
treba je rasturiti cist racun duga ljubav svakako ne funkcionise
Ma izradit će ovi naši lokalni šerifi ove jadne evroplanje.....
Trazi , trazi pa ces naci..
za bih je najbolje da se uredi ko švica. ni tam ni vam, neutralna, sa svima dobra a ipak svoja, a sve po najvišim evropskim standardima. a tri službena jezika bez potrebe za prevodioca i bez migranata.
Vakat je...radi naše djece...moramo postati normalno društvo i država,...sloboda i pravda za svakog poštenog Čovjeka u Bosni...vrijeme je!
političari u BiH.cijeli svjet sa njima na belaju.
NACIONALISTI NA APARATIMA 🤣🤣
Ahh sto pripremaju teren,kome se ne svidja neka naulji traktor i gas pravac preko Drine pustite nas normalne da zivimo kako je Bog dao.
Nema EU bez reformi.
Naslov i ono što traže nikako nepašu jedno sa drugim. Traže ono što su i naveli da se napravi da bi se postalo kandidat za EU. Srbija je i sama već kandidat. Neće valjda i Kosovo postati prije kandidat za ulazak na EU tržište nego BiH.
Nedajte bandi pare pa ce se sve dogovorit
Ma isti ovi su i zakuhali rat...Nosio ih Džavo
NAJVAŽNIJE je da je naša PRELIJEPA, vječna, međunarodno priznata, nedjeljiva, samostalna, nezavisna, suverena država BiH koja je clanica UN-a i svih drugih međunarodnih institucija, asocijacija i organizacija će dok je vijeka i svijeta postojati kao nezavisna država, jer se o njoj brinu, ćuvaju je i brane naši najbolji sinovi, gazije i heroji nepobjedive Armije RBiH, koji ne žale položiti svoje živote za našu prelijepu i vječnu državu BiH, našu jedinu i najvoljeniju domovinu.
@RepublikaBiH2 Dobro je, de odmori malo. Daću ti ja sendvič, samo odvadi s tom patetikom, dosadan si.
Ukidanje entiteta RS je neminovnost i to ce se dogoditi voljom naroda i uz nesebicnu pomoc Amerike, NATO PAKTA, ali i svih porobosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet RS je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zlocine osnovan na kostima i krvi nevino ubijenih Bosnjaka i Hrvata. Medjunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije RS Vojska i Policija RS pocinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine RS kao takva tvorevina osnovana na GENOCIDU I UZP-u.