Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je Vučić rekao da će biti aerodrom kraj Trebinja onda budite sigurni da će to izgraditi.
U toku sezone aerodromi u Dubrovniku i Crnoj gori su preoptereceni. Avioni znaju kruziti po sat vremena da dodju na red za slijetanje. Znaju srbi sta rade. I uzgred, Englezi, Francuzi i Svabe masovno kupuju nekretnine po Trebinju. Klima, blizina mora...
Srbija nemoze sama sebi da pomogne.Da je srece to bi se odradilo na drzavnom nivou, jedan takav Airodrom bi bio sigurno pun pogodak s obzirom na njegov geoloski polozaj.
Prave pistu za vojne avione a naivni bošnjaci šute... U P. M.
Bolje da započnu pravit u toj doli hipodrom, kad si konj treba ti to za rekreaciju a u RS vala sve konj do konja, pun pogodak bi im taj potez bio 😏
Suplja prica i isti projekat osudjen na propast u samom startu 😂😂😂 Kako Trebinje da se nosi sa Tivtom, Mostarom i nadasve Dubrovackim aerodromom koji ima promet 3.000.000 putnika ? Sa aerodromom koji je prometniji od sarajevskog. A Trebinje nema ni putnu infrastrukturu, niti je grad uopste. Osudjeni na propast. Ne zaludjujte se raja, od ovoga nema nista pa i da se napravi struhnut ce od nekoristenja.
Čuj Srbija će da ulaže... oni će da grade... nema pas da ih ugrize za dupe koliko su jadni. Autoput Zagreb-Beograd. Na hrvatskoj strani put ravan ko pista. Sve čisto i blista. Ko u Betlehemu sve sjaji. Kad pređeš u Srbiju ko da si u Mordor ušao. Ona sela i gradovi ostali zaglavljeni u sedamdesetim godinama prošlog vijeka. Sela izgledaju kao iz serije Salaš u Malone Ritu. Samo fali Vučićev bubnjar da skuplja narod u sred sela i čita im proglase i dekrete
Šuplja priča,nema aerodrom u Banja Luci posla,a ne ovaj
Jbš budale uništiše Prirodu za qurac. a Država ko kurton da to dopuste
Mostarski aerodrom je prosle godine imao 32000 putnika. Ovaj u Trebinju ce imati maximalno 5000 u godini. Znaci bankrot iste godine kad se napravi.
Samo me interesuje kome ga gradi kad nas je sve manje i manje
Treba im aerodorom ko rupa u glavi, Jedini razlog za pricu o aerodromu je mogucnost za korupciju i kradju, mozada i malo za lokalo-politicke svrhe tipa "eto kako smo dobri pravimo vam aerodrom. u stvari livadu sa 3 krave ali ce vas kostati 85 miliona maraka"
Aerodrom u Dubrovniku uzima oko 70% zracnog prometa u tom podrucju. Tivat i Podgorica uzimaju oko 25%, ostatak ide na Mostar, i to zahvaljujuci nekolicini posjetitelja Medjugorju koji ne idu preko Dubrovnika. Aerodrom Trebinje, pored pobrojanih, nema nikakvu isplativost. Trebinje samo nije na niti putnickoj, niti transportnoj ruti, pa da u tome vidi izlaz. Pogotovo danas, kada veci aerodromi gube milione.
Neka Masala, nek ulazu u nasu domovinu
Ako i napravi ima ovo Aco da ode, dobije još jedno penkalo i prepiše 1:1 na NATO. Civilni neće moći sam sebe održavati, a kamo li šta zaraditi.