Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se ovaj clanak zove Akcija FUCZ-a. GSS od subote, po ovom vremenu sa 40 ljudi trazio i nasao sta je trazio, smjestio, dakle spasio! FUCZ sjeo u vozila namjenjena za ovaj teren i uslove i od sinoc dva clanka kako su se vozili i dosli gdje treba, dokle vise da vam vicemo: Bravo! zato sto mrdnete guzicu za 10% od onog za sta ste placeni! Uhljebi sa protparolom!
Koliko nas je koštalo ovo planinarenje?
Ovi (FUCZ) primaju plate spasavali ili ne spasavali nekoga, a ovim bi se vozilima vozikali po gradu da nije ovog bilo. Nema dodatnog troska ovdje. Vec smo mi to platili, samo su sada nesto radili... Jedino je pitanje koliko kosta ovaj clanak da bi se zvao "Akcija FUCZ-a"? To nismo bili platili ali platicemo...
Svaka cast Gorskoj sluzbi, a ovim gurbetima utvrditi status jesu li ilegalno boravili na teritoriji BiH. Ukoliko jesu, naplatiti im sve troskove akcije spasavanja, novcano kazniti za ilegalan ulazak i sutnuti odakle su dosli.
a kako se na engleskom čita ovo "Fucz" ? :(
Govna garava. Samo prave probleme.
Koji su lažovi ti hrvati šta bi da nije kamera još sve snimila. Naućili lagati još iz rata .Nisu izvršili zloćine u Bosni, nisu organizovali udruženi zloćinaćki poduhvat. Franjo nije kriv za zloćine. I ne maltretiraju migrante.
Ne stvarno, kako ovo postane Akcija FUCZ-a: "Kako nam je rekla glasnogovornica FUCZ-a Majda Kovač, mehanizacija gradskog preduzeća je stigla do pola puta, a s njima idu i dva tima FUCZ-a." ?
Eto i Babina Krajina je oslobodena
spašavate ljude koji neće da budu spašeni... u članku lijepo piše da dvojica nisu željeli pomoć... koja zloupotreba i bespotreban trošak
njima sega mogli su ih nac nasmijane vako