Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok se mede probude hahaha
Njih trojica su nasli da osudjuju. Pa kako je rat stao vi i pravite pogodno tlo za ovakve stvari dizanjem nacionalih teznija. Da ste poceli podizati drzavu u pravom pogledu a ne napraviti drzavu bez zakona i drzavu sa korumpiranim drzavnim organima i sluzbama sada bi oni bili zivi i zdravi. Umjesto podizanja tznih centara i kojekakvih projekata na vodi podizite fabrike i ojacajte socijalni status nezposleh.
Da li će i BIH objaviti rat terorizmu? :-) Da i mi pošaljemo one svoje MI-8 helikoptere u napad na Siriju? Znam da nije ni vrijeme ni mjesto za šprdnju ali naši političari i njihove izjave su stvarno presmiješni.
kako se samo brzo oglase i usaglase kada dijele ,,plinen,, povećavaju njima plate i milion drugih privilegija, kada besplatno na korištenje ili trajnu upotrebu dijele vile između sebbe, preduzeća firme i sl. NARODE MOJ BIRAO SI SADA GLEDAJ I ,,UŽIVAJ,,
Nisu se mogli usaglasiti, opet je došlo do preglasavanja! Kako druga dva člana predsjedništva mogu nazivati pripadnika trećeg konstitutivnog naroda teroristom. Četvrta izborna jedinica!
Pa imali mernstruaciju
Yebes drzavu koja ima kolektivnog sefa.
čekajte malo...jel završena istraga?
joj meni su najgluplje ove nekakve osude.. uradite nešto konkretno da u budućnosti ne morate osuđivati.
Nas samo sranja mogu ujediniti. Kakvi smo mahniti. Tužno ovo. Hajd roditeljima, supruzi, djetetu na oči. Užas.