Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Para vrti gdje burgija neće. Nezavisnost Republike Srpske košta dvije milijarde dolara. Trenutno..Razmislite o tome ...
Ja veselja, a sve ko fol ne moze nam niko nista... :D
Mozda su ga smakli njegovi da skinu firmu sa crne liste😅
Ako Dodik hoce da mu ukinu sankcije nek um.e.
Pppusta polako amerikanci sve svojim tokom
erdogane, jesi li to ti haha
Sreća vaša pa je Slobodan umro
Gringosi su to, nije im za vjerovati
Verovatno ljudi u BiH i ne znaju da jedan auto put u Srbiji grade amerikanci i to baš sa ovom mehanizacijom i kamionima i uskoro se završava. Toliko o sankcijama.
Odlična vijest, Integral inženjeringa je najbolja građevinska kompanija u REPUBLICI SRPSKOJ, i jedna od najboljih građevinskih kompanija na Balkanu.
Odavno bolji vic nisam pročitao.. hhh
Balkanse građevinske "kompanije" služe vladajućim za ispumpavanje para. Svaku dionicu sfušere jer izvođač bira ko će mu biti nadzor