Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bit će livestreamova iz kladionica i burekdžinica...
@praznaprica vidim ;)
@praznaprica za mene su najgori šljam dok ne počnu raditi svoj posao. p. im m.!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uživo iz kladionice na Mup Kantona Sarajevo
Majku mu, kao da će YTube, povećati sigurnost na ulici i tramvaju, smanjiti krađe, pljačke, obijanje kuća i stanova? Bila bi vijest da su razotkrili organizovani kriminal, nabavili specijalnu opremu, iškolovali specijaliste za istrage itd. Zar može biti vijest da je neko u doba opšte digitalizacije, na kanalu YT, koji može besplatno otvoriti svaki anonimus na planeti!
Jos da budu u korak s vremenom u smislu zastite gradjana i postovanja zakona bilo bi super.
MUP ZDK vec par godina ima yt kanal, samo kazem
milicija trenira strogoću da ne bude sve i kako ja hoćuuuuuuu
pro twitter pa youtube i na kraju će otvoriti na pornhub.
drotube! Ajmo svi sub!
Svaka cast, po uzoru na amerikance...a prvi u regionu to uradili, potez za svaku pohvalu
LOL
Ne bih bio u kozi tom jadniku sto to radi. Sad ce ga Nefic svakodnevno maltretirati da mu stavlja frizuricu na internete
Yućub Fajv-Ou
eh, da... to je najvažnije...odmah se osjećam sigurnom
Ma ja,dok ološ pljačka benzisku pumpu drotovi prave selfi i igraju se youtubera:"izvini buraz na smetnji,samo ti nastavi s pljačkom,mi smo samo svratili da napravimo selfi,brzo čemo mi."
Hoće li you tube, povećati sigurnost građana na ulici i tramvaju, smanjiti krađe i pljačke imovine? Svi pokušavaju "medijskim silovanjem", preusmjeravati pažnju javnosti i zavaravati nas nećim nebitnom što su uradili, da niko ne bi pitao šta NISU uradili!
hahahaha...