Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
masaAllah :) samo nastavite tako i da ako Bog da bude sto posjecenija i time jos ljepsa.
Tuzla, naljepsi grad u BiH. :))
ako se okrenete oko sebe ugledacete nedaleko od te dzamije jos dve tri munare, i sve polu-prazne. nazalost, "vjernici" su sve vise komercijalisti, a sve manje vjernici...
Ovaj darko slikao samo ``uzvanice`` ,npr mene oni ne interesuju,ako je clanak o dzamiji trebalo bi biti slika o dzamiji da vidimo kako izgleda untra vani ,kako je uredjenje .Nazalost nista od toga se ne vidi
ok lijepo, super. hajde sada dosta izgradnji crkvi, dzamija, sinagoga i kurceva i pravite firme i dajte ljudima poslove. dovoljno je vjerskih institucija u ovoj drzavi.
***te islamska zajednica i svaka vjerska zajednica svijeta. dovoljno se novca daje religiji i kurcevackim lopovima u tim instituciama.
Sutra se svečano otvara javni WC u gradskom parku. Otvaranju će prisustvovati i vrpcu presjeći Dragi vođa i doživotni gradonačelnik Tuzle gospodin Jasmin Imamović.
Mislim ,sve je to ok ali ipak vise od milion maraka za obnovu vjerskog objekta ? Pa nece oni bez kuca i sto im krci stomak doci,jer imamaju precih misli u glavi kako da prezive. Samo se pitam kome je onda obnovljeno ? Mislim da se moglo i za manje novca napraviti pristojan objekat za vjersko sluzenje.
Ovo je renovirano prije dvije godine, sada je otvaraju ??
Doduše nešto se radilo u okolini do neki dan, da ne griješim dušu
A fabrika?
Što će ti Islamska Zajednica pravit fabrike? Za to pitaj donedavnog "ekspertnog" premijera Čauševića i doživotnog načelnika Imamovića.
samo vi dzamije obnavljajte ,a narod nema hljeba jesti .
Ma ja, džamije smetaju, a što je u SVAKOJ ulici i na svakom budžaku barem jedna kafana, gdje inače "siromašni radnici" po vas dan loču i jade se, to ne smeta jelde?
Ma ja, džamije smetaju, a što je u SVAKOJ ulici i na svakom budžaku barem jedna kafana, gdje inače "siromašni radnici" po vas dan loču i jade se, to ne smeta jelde?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)