Komentari (395)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjajan covjek, odlican doktor ... ali nije podoban. 2013. godine, nije izabran za direktora Opce bolnice ,iako se kandidovao.
U samoizolaciju bi dozivotno trebalo staviti sve one koji su nam i zdravstvo i drzavu unistili otkad su na vlasti, zadnjih 30 godina .
zao mi je ovog gospodina koji je ostavio lagodu penzije dosao da vam spasava dupe !! a poltroni i njihova gazdarica ga uspjesno maknuli !! sramota!!
Doktor stevanovic je trebao biti komandant kriznig staba, jer je on bio oficir jna a takvi su skolovani za rad y struci u krizama, kao i dr nakas. U ovoj drzavi svi koji dobro znaju svoj posao su persona non grata vlastima svig nivoa. Sramota, tuga i jad.
PODHITNO SMJENITI OBOG ŠTO GA JE OTJERAO I ONOG KO JE TO NAREDIO. ŠUPCI JEDNI.
Eto, jedinog doktora koji je dao konkretnu i kvalitetnu kritiku smjenjuju - to najbolje govori o tome kakvi ljudi vode zdravstvo. Pa prije dan-dva doktor je potvrdio ono što svi već vide i stalno se potvrđuje - da u Sarajevu odbijaju liječiti bolesnike, i umjesto da policija počne hapsiti sve doktore koji odbijaju liječiti, sad se ide na ušutkivanje i zataškavanje.
Takvom ljekaru prekinuti angazman-SVASTA!
ovog coveka nemoram ni poznavat. cuo sam kako govori i vidio njegov gard. dovoljno. vidi mu se i na faci dae legenda. cojek isti kirk douglas.
Sram vas bilo da bude sram. "Onaj, tko istinu govori, Bit će prognan iz devetog sela", Glasi stara poslovica narodna. A ja kažem - da živi deseto selo! - Ferhad Silagy
E moj doktore...Ne smije se tako pričati,ovi na vlasti imaju alergiju na istinu, poštenje,stručnost,obraz i tako to!
Da li će ikad klixovci da se uozbilje i da se bar oko nečeg sloze i realno pišu ili ko naša vladajuća trojka lupetaju samo da nešto kažu.Kritikujete ,sve ,svakog i svašta a vi sami ste neslozni ma koji i čiji bili.Pa nisu valjda i vas zarazili??Vi se menjajte pa će te i njih promjenit.
tako to radi nesposobna izetbegovic ako je neko bolji od nje i ako joj neko ukaze na nedostatke ona odmah smjenjuje raskida ugovore i ostavlja ljude bez posla dok ona nesposobna krave vlada i urusava zdravstveni sistem bas kao sto njen smrdljici covjek urisava drzavu BiH
ljekari po godisnjim odmorima i bolovanjima a oni kao pozvali ljekare iz penzije da im pomognu. ko je tu lud?
Joseph Goebbelsa su prešišali, izmislio propagandu, više puta ponovljena laž, postaje istina...
Joj sta nam radi Sebija,djeca nam se smiju Reufe
Pa doktore Kravicu, legendo ratna, i ti poklekao , zalosno
Uzas
E moj dr ,tako ti je to danas, kazes istinu odmah zavrsavas s poslom zbog ovih koji se u dupe uvlace pojedincima iz koristi. Fuj ,drzave i govana u p.m