Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srba i Kineza 1.3 milijarde ; hahahahhaha pozvao Kinez sve srbe da im dodju u goste za vikend, spavali bi na spratu njegove vikendice
@SandzakBiH Tako je gospodine sandzaklija. I Romi i Bošnjaci i Vlasi i Madjari i Rusini i Slovaci i Bunjevci i Albanci i Makedonci. Svi su kod Srba dobro došli. I da su nam svi živi i zdravi.
Zbog nekih komentara, koji nisu ni za zahodskog zida, cenzura se cini kao istinski pozeljna civilizacijska tekovina u cilju unapredjenja lokalnog endemskog varijeteta Homo Sapiensa koji pokazuje znakove teze retardacije.
Dodo objasnio kinezima da je on pravi Valter, a oni što su prije dolazili (SDA) predstavljaju lažnog Valtera.
ko kaže da nema riže
Gledam opet ove komentare i uvijek iznova budem osupnut kolicinom naseg primitivzma. Top komentar je rasisticki (o Romima i Srbima). Sta ako vam Srbi odgovore (i to vrlo argumentovano) nesto u smislu da su se svi Romi u BiH popisali kao Bosnjaci i glasali za SDA. Ne znam kakvi primitivci su se dokopali interneta ali zar su u Bosni ostala jedino polupismena fakin-fukara?
ninina KOLKO SI TI DOBIO OD SNSD DA SE IZJASNIS KA TAKOZVANI SRBIN?? 😄😄😄😄😄😄hahahahahaha
@ninina Ko o cemu, neko o necemu, hocu da kazem niko ne spominje kako su Srbijanci krajem 19. Vijeka placali vlasima i pravoslavnima u Bosni da se izjasnjavaju kao Srbi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Veliki korak naprijed za Komunističku partiju Kine. Sad ih niko ne može zaustaviti.
Ovo ce trajati dok kosoki ne skontaju da su Dodo i SNSD djikani.
Srbija do Pekinga. Boze pravde i za cetnike.
SDA? Drugo je komunistička partija Kine, nije to džehenemski SDP BiH :))) A najvažnije, nemaju ambicija na vlast nad njenim bošnjačkim narodom. I NE SAMO NJENIM nego gluho bilo i nad drugima. U Kini ima 70 nacija i cirka 3000 vjera i jezika, zamislite da oni moraju usaglašavati KOORDINACIONI mehanizam, ko BiH kad bi htjeli da budu član EU !! NAravno kako ne mogu neće nikad bit član EU ! :)))) KO ? Kina a BiH će biti ČIM USAGLASI ! Ojhahhahahhahahahahahah.
eto i poredjenja dva sistema, demokracije i komunizma .. rudonje i velesile, sirotinje i ekonomskog čuda
Idealno riješenje za Balkan da se ovo malo Srba preseli u Kinu. Kina ne bi ni osjetila a Balkan bi bio miran.
NININA NEBI VI I HRVATI MOGLI BEZ NAS NA BALKANU☝️️. VI BI SE POUBIJALI OD DOSADE😀😀
idu u koaliciju za opšte izbore 2018 😂
kad nas sad krene..
mao ce-tung se okrece u grobu.
I treba da se okreće, taj govnar je obrukao komunizam i bio mu veći neprijatelj nego svi fašisti zajedno.