Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupi Bosanci su za plemena, nisu oni za drzave.
i ti si bosanac,jesi li i ti glup ?
mi smo glupi uopceno, a sad kao pojedinci... tu ima variranja
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
FUJ gadi mi se ovaj svijet vise.. treba poceti samarati sumnjive pojedince po ulici, cisto iz predostroznosti...
e ne možeš više ni tepih oprati a da se to u novinama ne objavi 😂😂😂
bosanci su jako inteligentan narod kada se radi o glupostima, iznenadjujuce domisljati i kreativni...cuj deterdzent. Za sve ostalo...tokmaci.
cuj, odredjena kolicina deterdzenta... ovdje se ipak radi o neodredjenoj kolicini
Bugojno je malo mjesto, svak, svakog zna, tako i ove pocinioce. Uhvatiti i ubaciti u fontanu i natjerati da popiju sve sto su zagadili... Joj divljaka majko mila. Sve totalno bolesno...
Fantom fontana....
Sve se nema vode a majice se u fantani peru,fino boga mi...
Ovo je demokratija! Konačno jedan glas razuma u tamnom vilajetu! Uništiti sve što je od SDA, jer tu hajra nema braćo! OLE OLE! ZAŠTO OVO KAŽEM? PA ZBOG SDA LJUDI NE MOGU GUZICU PRAT U SARAJEVU, A OVI U BUGOJNU SE RASIPAJU. Još jednom , BRAVO MOMCI!
Primitivizam je zaista zavladadao svijetom, a i glupost. Nadam se danu kada će naplatiti štetu od ovakvih debila i zaviti ih na duži vremenski period u crno što se financija tiče. Zakone treba promijeniti da se vandali ne štite ograničenjima u pogledu kazne na neku trećinu primanja i slično. Oni ne razvaljuju s trćinom snage, već s punom snagom.
Nista nije za nasu stoku nista..
Aktivirajte organe reda, inace da znate da oni za to i sluze. Milion slicnih vandalizama u drzavi, pljacki i obijanja a pocinioci uvijek nepoznati. Nekad se pitam za koji k policija uopste i sluzi osim da saobracajne prekrsaje naplacuje.
Evo mala pomoc, sigurnosne kamere u krugu 10 metara od fontane, best, gradska apoteka, pa i s mupa i rijesen slucaj, ili je ipak bolje ne pregledati ih da se ostavi materijala za predizbornu ofo ono heheehe
Hahaha, očito da se neko spremao da oper veš? (šala) Vandalizam iz obijesti, možda čak i nezadovoljstvo nekih primitivaca koji na ovaj način iskazuju svoj bunt. Kada se objave ovakve ili slične vijesti, pa se kaže da je nadomak policijska stanica, onda se zapitam, šta su radili policajci? Ako neko čupa cvijeće, pa nije nevidljiv, a uz to ako se čupanje stalno ponavlja, nije bilo teško organizovati se i uhvatiti vandale. Nevaspitani, neobrazovani, možda čak i nadrogirani primitivci su ovo uradili. Uništiti ovako lijepu fontanu je za svaku osudu:
ili nebosnjaci iz zavisti ili sexualno frustrirana omladina
Ovako Hasan je otvorio fontanu i nadao se velikom odzivu građana i veliku podršku, međutim to se nije dogodilo umjesto podrške dobio je osude jer kako kažu skreće pažnju s pravih problema s kojima se građani susreću itd. prije 2-3 godine postavljeni su semafori koji su kostali preko 100 000KM da bi sad bili zamjenjeni kružnim tokovima... gdje logika... a fontana je lijepa i kretena koji je unistio treba kazniti .
Sumnjiv mi je Haso... spinovanje je čudo
Realan osvrt.
Ovo je pakost na razvoj tog grada...malo je gradova koji je napredovao infrastrukturno kao Bugojno. Policija ne radi svoj posao...zapravo samo radare postavljaju i plamduju u kafanama