Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koldzo gdje je nova Grbavica (stadion) koji si obecao prije nekoliko godina pred 15 hiljada ljudi ili je to u taj vakat bila klasicna suplja pred izbore ? Danas smo u takvoj situaciji da skupljamo od raje do raje , ali ne sikiraj se sotono mi smo u sustini ipak produkt te iste raje!!! SA GRBAVICE PLAVI
A zasto niko ne govori o naknadnim anexima ugovora i sto su troskovi popravki premašili sva ocekivanja.Kao i sto su izvođači radova uvečavali cjene svega za 100%.
koldzo gdje je podzemna garaza koju si obecao kod bristola ?
Imas Bristolovu podzemnu garažu :D
Dok 300 metata dalje imate zgrade koje izgledaju isto kao kad je stao rat.
koliko bi tek ustedili da se smanji nepotrebna administracija. Pa tu radi 250 ljudi, ko da je opstina Los Angeles
Sada jos 45000KM vise za ukrasti.Troskovi manji,napisati ko prije a razliku sebi u dzep.Nista se u ovoj drzavi ne gradi a da na kraju oni nisu dobri.Jedno je sigurno,Koldzo je vec dobro omrsio brk,a fala bogu bice jos i za kasnije.
pa vi toliko na slatkiše potrošite
lijepo izgleda, prije se nije ni vidjela zgrada..