Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo diktatura može sredit stanje ovdje, narod je priglup da vlada sobom
Hadzikadic i ova koalicija za drzavu klasicni SDA trojanski konj
Hoćemo sliku Baketa sa njegovim robotima 🦾🦿
Podrska za dr. Becirovica.
Koliko su nacionalisti iz svih naroda uporni da Bosnu i Hercegovinu sprijece da postane normalna evropska drzava !!! To je sramotno !
Samo da ovi uhljebi iz SDA odu,Bake je ubio svoj narod psihički i materijalno. Dosta ga je više.
ne mogu otići, jer ne bilo dovoljno zatvorskih ćelija za sve...
Zavala borova luftiguza Becirevica.Kakav smrad.Znace Krajisnici sta si uradio
Slučajni prolaznici 🤣🤣🤣
Vrati se Zlatko, sve ti je oprošteno
Ako nam je ovaj promjena, poherem se na promjene
Jedino mi je simpa princ ilidze ostali su fuj
Hadžikadić jeste Bakirov igrač...
Jedino na slici 7 su ortodoksne kumunjare i ASDA -NES koji se se pridružili SDP , Sve ostale slike su u Hrulji na cesti , pošto je taj dan bila una Regata . Taj dan sam bio u Bihacu i baš je bilo puno naroda na regati i oni su to iskoristili da prikažu da je taj narod došao zbog njih , koja komedija .
Brat bratu, 200 ljudi iza tebe... ja kad tebe gledam kao muškarca nikakav si, mekušac, nema odlučnosti u tvom nastupu, ne odaješ neku sigurnost svojom pojavom, ne djeluješ hrabro, pouzdano, kad progovoriš k'o iz Kondžila(selo u Visokom) da si došao... nemaš karizmu muškarca a ne kamoli nekakvog vođe Bosanaca(Bošnjaci te ne smatraju vođom jer nisi njihov).Nije mi jasno šta vide u tebi(zanemarit ću nikakav politički rezultat)
Tanko to, vrati one slike sa regate.
Ma zadaba mu setanja nista od toga a nije on za predsjednika
Ponekad mi se gadi ova "demonkratija". Kampanja nije zvanično ni počela a već su jedni poslali svoje pse da laju na pse ovih drugih ! Eh, što će tek da bude kada sami hrtovi lično, počnu da laju jedni na druge ?!
Jedan glas je razlika bila izmedju Dzaferovica i Bećirovića na podrucju USKa na izborima 2018.god... Dzaferovic imao 22.551 a Bećirović 22.552 Lahko provjerljivo na stranici izbori.ba...
Ovaj Bećirović je isto kao i Sebija oličenje korupcije. Kako je moguće da toliko godina obavlja dva odgovorna posla, poslanik u parlamentima i profesor na univerzitetu. Pravi korumpirani političar, koji smatra da on može biti plaćen na dva mjesta, a za druge baš ga briga.