Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ograničiti jurnjavu TAlgo supervoza na 30 km/h a ne da juri tuda i do 40 km/h. Normalno da naponska mreža nemere izdržati takve strujne udare !!
@KrokodiIskesuze tebi verovatno smetaju bosnjaci i kad ti mami kasni menstruacija :) kako možeš biti takav čovek, u kojoj šumi ti živiš
@KrokodiIskesuze okupaj se ćetalju, ti si izrod srpskog naroda
dje nece kad nam je sve staro 140 godina
kad može sarajevski tramvaj može i talgo, ha ja, sve po uzoru na tramvaj
garant je vozio 25 km/h pa od tolike silne brzine jadna žica nije mogla izdržati
što ti je reć infrastruktura ko država jednostavno puca po šavovima
Ne da se sirotinji sitno samljeti i to ti je..
Meni je TALGO investicija za pamcenje. Treba nauka da zabiljezi ovako promisljen potez. Nije bio puno skup,vrlo povoljno. A i lijepo pristaje uz Penny i daje Velesicima jednu novu dimenziju. Lijepo je zivjeti u zemlji gdje lideri misle na gradjane i kupe nam ovaj predivni voz.
Mogu li ovi naši glupsoni od političara skontati da talgo voz nije za naše pruge. Po pruzi treba da se ostvari brzina od 120 km/h ili više. Kada se to ispuni, onda se mogu kupovati talgo vozovi, mada to je bilo samo obično bacanje para. Neko se dobro ugradio u te talgo vozove. Kako u Švicarskoj ili Njemačkoj saobraćaju i obični vozovi, koji razvijaju brzine od 120 km/h? Mora kod nas biti talgo voz a to što nema pruge.... ma napraviće se i to nekad.
NOVINARU, pa nije talgo voz, bem mu to su talgo vagoni nakaceni na masinu iz '70 tih godina!!!!!!
zakačiti talgo vagone na dizel gvozdenog konja i oj-ha .....
Kakav talgo voz, ovo je talgo vagon.. Lokomotiva je standardna stara 40 godina :D
Za naših pruga je traktor koji vuče vagone s putnicima kao iz filma Dobro uštimani mrtvaci, to je naša realnost.
Sine Meri , polazak !!!! hahahaha
Dobro ga nije srbadija zajmila kamenjem. Mislili drekavac
Ovi iz SDA popravljaju
Hahahahha
sljedeca vijest..ukraden talgo voz
no comment