Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo su price za malu djecu,koje god razuman zna da je politicki dogovoreno i ovo sam kod nas moze,ni u africi ovo nema............
Al su zato papci originalni.
Dal moze da uleti Cecenska policija u redakciju Klix ?
cuj specijalnog tuzilaztva rs .........hrrrrrkljus , frrrrdr kao da je da cetnicka genocidna tzv rs , canada pa oni imaju neko specijalno tuziteljstvo kssssssssssssssssssss
kada treba lopovluke političara sakriti, što je izvršna i sudska vlast pohitna...što ne riješavate tako brzo ubistva i sudske predmete što vam preko 20 godina u vasim ladicama leze..stranački karteli!!!!!
NEMA PRAVA BEZ OBAVEZA! Zapitajte se prema kome obaveze ima klijentističko novinarstvo (prema profitu!!!) Njega ne zanima ni moral, ni društvo, ni pravda...samo sitni profit. Sada kada smo nažalost svi propali tako duboko da i novinari na svojim leđima osjećaju brutalno kršenje prava onda se žalimo. Tek sada slijedi faza žuči i ogorčenja kada vidite kako Tužilaštvo KS "intenzivno radi" na ispravljanju nepravde. Nema prava bez obaveza, naročito za novinare.
Šta reći, Apsurdistan...
Žalosno da na ovake pojave nemaš što više reći no da je to malo žešća lakrdija kritikovali ne kritikovali oni jednako teraju po svome sve je to samo gola sprega.
Ćuj Dragica Tojagič nam pojašnjava snimak i vjerodostojnost -istog.Pa bola nebila četnikušo svi snimljeni presretnuti razgovori tajno snimani u ratu su u sudu Hagu i BIH vjerodostojan dokument bez ovjere ko ga je snimaoŠta bi ti da ti se potpiše onaj ko ga je snimio???Ma goni se u sto četničkih ***a i ti i tvoje objašnjenje.
Čuj snimak sa Youtube ne može biti predmet vještačenja? Ovi izgleda mogu vještačiti samo ako im originalni tvorac kaže je li pravi ili lažni?
Pa šta istražujete? Zna se po čijem nalogu je vršen neovlašteni pretres i zna se sudija koji je potpisao nalog. Znaju se i policajsci koji su bili na pretresu. Ovlašteni ste toliko da federaklnim kriminalcima potpišete suspenziju, a onda krivično gonjenje. Znate sigurno kako postupiti i sa organima iz entiteta RS? Sve znate. Prvo suspenzije, pa onda nastavite dalje sa istražnim radnjama.
Kod ovih naših smoklja u federaciji sve moze, a zamislite da se ovo desilo ali obratno, da je recimo mup FBiH ptetresao objekte po rs.. Pa to bi bila naučna fantastika
Ko vjeruje da je sporni snimak bio povod otuđenja HD-ova je torovska ovca. Čobane iz vlasti jedino interesuju podaci o komentatorima na klix-u koji su se oteli kontroli kontroli etno-čobana.
I da pronađu snimak, šta bi se desilo, ... da li bi rasformirali skupštinu.
Da pronađu komentatore, ili forumaše ? A je li to neko od komentatora ili forumaša rasvjetljava do sad nerasvijetljene ratne zločine, ili govori o novim, do sad nepoznatim ? Je li u tom rasavjetljavanju pominje imena i prezimena, govori da čuva dokumentaciju, navoidi datume i citate ? Je li neko od komentatora ili forumaša raskrinkava afere mafije nekretninama u RS-u ili detalje u vezi Bobar banke, navodeći imena i prezimena, detalje transfera, datume i citate i raspolaže video-tonskom dokumentacijom, i dokumentima potpisanih rukom glavešina RS-a ? Je li to neko od komentatora ili forumaša govori da će raskrinkati sve političare i da raspolaže dokazima za bilo koju aferu ili njihovu zavjeru ili prevaru ili zločin ? Tražiti komentatore ili forumaše jer Bošnjaci psuju familiju i pogrdnim imenima nazivaju funkcionere RS-a i Dodiga, ili što je poneki Srbo izjavio da se izjasnio kao Bosanac je suviše djetinjast razlog za pretres, jer to ni na koji naćin ne prijeti Dodigu ili bilo kojem foteljašu u RS-u. Bilo bi razloga za RS-ovce da pretresaju kad bi neko od komentatora ili forumaša pisao o do sad nepoznatim zločinima i iznosio dokaze, prijetio da će sve prijaviti, pokazivao skenirane dokumente sa potpisima foteljaša u prevarama, itd... Ali to do sad još niko na Klixu nije radio. Smio bih se opkladiti da je čitav pretres bio da se podmentne dokaz, lažni naravno, da za mjesec ili dva neko iz RS-a pobjedonosno kaže našli su tonske snimke Cvijanovićke u njenim različitim i neobaveznim, privatnim razgovorima pa je iz tih tonskih snimaka montiran navodni razgovor o navodnoj kupovini poslanika. Time mediji u RS-u mogu ponosno da objave da je Cvijanovićka poštena i da joj je sve montirano, i da je eto dokazano da nikakve kupovine poslanika nije bilo...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
e da im niste Bogdo vrata otvorili...a nazvali ftv da ih snime ako pocnu da razvaljuju .....pitam se da li bi ftv tako okupirali ?
nisu krivi policajci krivi su oni koji su izdali naredbu a nista ne moze proci bez odobrenja komesara zvnog Vahid Cosic stari udbas
Odugovlace i zataskavaju zavlacuci sve u administraciju, kao svako ceka dostavu informacija. Prave se mutavi nebili sve bilo zaboravljeno i zastarjelo. Nego kad su takve face a Youtube ima original neka provable u Youtube urede. Sprzili bi ih kao Borata