Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jezera isušila, autoceste poplavile. Da citiran jedan domaći film: "Ja države i ku*ca!"
@partizan41: Ja bih prije rekao da nam nema kraja.
Nama i našim nevoljama!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Eto bakir odrnuo vodu da nekukamo vise
@nargilaboy222 Sve stručnjaci i patriote na ključnim pozicijama.
@poceloje Pa reviziju bi trebalo napraviti, koliko se novca pokralo na gradnji autoputeva to ni u prici nema. A sto se tice revizije tuzbe, koja tebe boli, znas li buraz da 26 feb, sto je sutra, istice rok za zalbu na presudu medjunarodnog suda prema kojoj je u srebrenici pocinjen genocid. Znaci jos jedan dan da dodik preda zalbu na reviziju presude. Ako je ne preda to znaci da se slaze sa presudom. To takodje znaci da vas cijelo vrijeme laze govoreci kako u srebrenici nije bio genocid.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jeb o mater jesmo naopaaki. pa svakome se moze ovo desiti. odma su svi krivi. bosna puna planina kako je trebalk da se gradi?
@Ja Jesam Alien Pa nisu Srbi ovo gradili, o čemu pričaš?
HAHAHA Koji je to strucnjak dao upotrebnu dozvolu za auto put kad ovakve stvari su moguce i sigurnost ugrozena????
Kriva autocesta jer je neko u rudnik odlučio ispusti vodu na klizište stvarno logika je jedinstvena. Gle čuda već su osposobili za promet.
A glupih li komentara ovdje prvo pročitajte članak. Rudnik napravio kanal da bi ispustio vodu iz površinskog kopa i pokrenuli klizište. Kakve to ima veze sa izgradnjom autoceste?
Odje se desilo isto: http://blogs.agu.org/landslideblog/2014/06/09/litochovice-1/
kako si ovo kvalitetno uradili
Dešava se ovo i u drugim državama. Niko nije spašen od prirodnih katastrofa, a naročito u ovako rudarskim raskopanim područjima.
A vi mislite kroz Prenj probijati..
Bosnu će spasiti samo jedno: tužba protiv Srbije! Neće više biti ni poplava ni gladi, samo genocid da se dokaže i eto nam blagostanja.
Iz ove džave i voda hoće da ode!
samo ti ne pomjeras
@Mujagaa Ja sam u Republici Srpskoj.....gledam te karavane sto prolaze. I jos nesto, nisam dao da me pomjere, branio sam svoje.
hahahahahahah izgleda da je i Bog predao papire za Njemacku...
Vi nasli praviti auto-put!!!! Sto fino ne zamolite Dodika i gradjevinske firme iz ljepseg dijela ove nakaradne tvorevine pa da vam to kao ljudi napravimo.
JADNI LI GA I VI I MI !!!
@onako_ja Jes vala, u pravu si, onako iskreno.
I kazu nestasica vode...
Jada sam usao u Kaknju u Zavod za planiranje i izgradnju i kada sam vidio kakvih tamo ima " inženjera" jos su dobro i prosli!!!!
Svaka cast experti...
Bas stvarno, ... za ne povjerovati.. kako je moguce ne prdvidjeti neke situacije...odmah uraditi zastitu (kako treba) trebala ona ili ne..... ne kontam ...
Sto niko ne ode uslikat da vidimo, bitnije otic na sajam toyote u japan da svi vide da je elmedin mehic bio u japanu i vozo toyotu 😠
Bogami promijenise sliku
@Klix, ne pise se "smijer", vec "smjer".