Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite strucni kadar sa DIF-a da napravi zakon,oni sve znaju.A da slucajno Memicka ne zna sta o zakonu pistu cura 8 mjeseci u skupstini samo gleda u jednu tacku i pita se o cemu ovi,ja nemam pojma
Memicka ne zna ni da procita sta joj konakovic napise.Prodala brata za stolicu.Fuj.Kupio je munafik.
@karamnip To je djevojka od Amela Mekica koji je stavio naocale da izgleda pametniji. Rekao je i njoj ali ona kaze da joj to ne tewba jer zna napraviti facu kao da razumije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Časna žena!!!Neće da je nastavnik fizičkog ucjenjuje
Konakovic munafik.Kako ce on uredjivati visoko obrazovanje?Propali kosarkas,propali menadzer,dif zavrsio preko stele,skupio bagru oko sebe jer samo takvima moze supljirati,dijeli im pare iz budzeta.Mozda da ulicara Turulju Ramiza postavi za Rektora?Taj bi bio dostojna zamjena za Rifata Skrijelja koji je dno dna,u svakom pogledu.
I bivšu ministar je bio DIFovac, zato sad treba sve iz temelja reformisati. Mi ne znamo ni 2% interesa koji se tu sukobljavaju, jer je sve u startu tretirano kao stranačka prćija. UNSA je samo još jedno u nizu rugla ovoga grada, korumpirano podobnošću i parama.
Kada skontam da su i Skrtelj i Dino bili u SDA nekako vise vjerujem Bogunic! Ali i ona treba da pazi jer sada napravi da je SDA hvali da je ona kao moralna vertikala!
slazem se kada nam vandredni digovci kroje zakon o obrazovanju najbolja je opcija ici iz drzave
Prije dvije godine, donesen je zakon o visokom obrazovanju za vrijeme godišnjih odmora, uz ignorisanje većine prijedloga sa javne rasprave, kqko niko ne bi mogao reagovati što se ukudaju fakulteti kao pravni subjekti. Zakon su zvali Konakovićev zakon jer je Konaković bio premijer Kantona, Sad ga opet želi mijenjati na isti način..
DF jedva dočekali da se nesto ovako desi da bi imali razlog otići i u KS u zagrljaj SDA-u
Zrela za mirovinu, nije se trebala vraćati. Magistrirala pred mirovinu, 17 godina direktor škole ČVila, u sukobu sa svim i svačim... a da se svašta radi na UNSA, radi.
DIF-ovac i munafik lazni adzija konakovic stiti kriminalca Skrijelja. Tjerao ministricu Bogunic da da pozitivno misljenje o autenticnom tumacenju Zakona o visoko obrazovanju, sto je ona naravno odbila i dala negativno misljenje, da bi ova DIFOVSKA I TRAVNICKA Vlada dala pozitivno misljenje o necemu sto nemaju pojma. Naravno da ce ministrica dati otkaz, a oni ce postaviti nekoga ko ce im taj kriminal odobriti.
@udruzenoProtivSDA ...minhenski ilegalac ne kaki vise...
Konaković na sve načine pokušava akademsku zajednicu staviti pod kontrolu
Konakovic je prijetio ministrici i maltretirao je.Slao je kemu ademovica da “joj ocita”.Konakovic je smrad i munafik.Gledamo to cec nekoliko mjeseci.On je u talu sa Skrijeljom.
Kazu ova Vlada ne zna nista... E nek zna Zolj, nepismeni Kozadra i Fiso..
Kako god, ali ne treba ni dopustiti da (Sindikat UNSA ....SDA ) i Harsi fale,
Mozes misliti kakav je to zakon kad ga propali politicar i porezni duznik predlaze 🙄🙄🙄