Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To zele ubrzati odlazak ljudi iz Bosne 😁 jer ono sto zovu minimalnom platom u BiH u Njemackoj je djeciji doplatak 😁
Ne smiju dizati PDV!!!Podigli su akcize pa gdje su pare!!!Aaa ne mere!!!
@OMCOOoOooo dječiji doplatak oko 400 eura, a ako si na birou nezaposlen od socijalnog se prima mjesečno 2000 eura. A u BiH je dječiji doplatak 14 KM, a sa Biroa...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neplaćanje poreza je najveći čin patriotizma, kad jednom odem iz ove smrdljive rupe trudit ću se da ni marke u Bosni ne ostavim. Vidjet ćemo te onda Bakire, šta ćeš kad ti se sistem uruši pod nogama?
@lukavac89 Ko god ode ako je pametan da nikad marke ostavi u rupi kao sto je bosna ovo se ne moze nazvat drzavom
političari su glupani uveli su nas u dužnićko ropstvo kod raznoraznih bankara i sad smo i mi glupani.karaju nas muslimane,srbe i hrvate ovi međunarodni bankari.ko da su naši carevi
Sretna nova godina iz prohladnog Hanovera!
Ova drzava sa ovakvom vlascu je nezasitna i para im je uvijek malo. PDV ce se definitivno povecati izmedju ostalih nameta. Dijasporci trebaju ocekivati namet, a kako ce se zvati taj namet nije ni bitno.
Ja idem ujutro za Berlin i nikad se ne vraćam a zaboli me za BiH i vama,šutite i dalje...ja bi vam digao PDV na 50% kad ste ovce...
@FareRukfas1979 Sretno drug i ja kazem treba dici 50 % da ova bijeda pokrepa sto glasa za jedne te iste
.....jos malo pa ce mi termin za Deutschland
Pa jarane ko nam je kriv, sjedimo po kucama i psujemo im majku, a oni prosjecno mjesecno 5 iljada maznu za samo jednu sjednicu...u 3 mjeseca...nije do njih, do naroda je.
Zaboravili su da narede da se ljudima smanje plate.
Sretna vam nova godina hahahahahahaah
Prestaneš pušiti i prestaneš jesti hljeb, i nema problema.
Samo diziii... Pdv na 25%!!
@lorente kakvi 25 nego 50% odmah
Ma sad možete šta hoćete.
:D poželim svim politićkim i bankarima i zakonodavnoj vlasti dugu i vjećnu vladavinu ispod grobova koji opljačkaju narod i što pare uzimaju od naroda počevši od nove godine.
Tako je zeleni uzmi ovoj bijedi ovaj zadnji fening
Svugdje je PDV klasiran A,B,C Prehrambeni proizvodi 9% a luxsuz 19%
Tješi me jedan komšija SDA-ovac - "haj' šta ima veze, bar idemo u NATO."