Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno padne malo snijega, stane sve, havarija. Sta bi da tornado prodje ko u Oklahomi, pa nebi se dozvali do 2070te. Jaka drzava propast !
@AntiKalibracija Jesil pripremio lisca i korijenja ...da nebi akciza krepo bi od gladi djikane...bolje pritegni opanke i pici preko Drine dok nije kasno
@AntiKalibracija "Takozvama" BiH ??? Bas ste jadni i nepismeni.
Krajišnići su snalazljivi, za njih nema zime. 💪💪
Tačno.
citam mimo sahinpasic ozdravlja polahko zahvalanje svima i doktotima i batku i donoru samo nije Alahu covjek nezna daje turen na iskusenje a dostaje udarao po ljudima bez osnova Uzdahnu ljudi Mimo sahinpasicu
"Gori liver u Krajini!" Kaže Huda da se je sve zapalilo!
Bez problema lagano
Smiejsno
Dtanje je zadovoljavajuce
Pretpostavljam da ima jako puno ministarstava i agencija koje NISU NADLEŽNE za ovaj problem. Molim da se napravi intervju sa njima.
Stanje stabilno
Dobro su ocistili
Stabilno nego sta
Iznenadio snijeg u februaru sta reci
Kako je ovo kod nas ovako je li malo padne snijega odmah kolaps
Snijeg iznenadio
Zar februar nije mjesec kada snijeg pada
Pada kada mu je i vrijeme