Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nitko ne brine o gradjanima, očekivati da netko brine o bistama je ravno utopiji...:D
@Yugoslavia1 :)
@jackDaniels svaka se normalna drzava brine o svojim gradjanima...kroz raznorazne programe..nisam mislila na takvu vrstu brige o kojoj ti govoris. Ja kpnkretno od ove drzave nikada nisam dobila niti jednu KM...a uzela mi je mnogo.. i nemas pojma koliko sam sretna sto je tako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozda je sam otisao. Dozlogrdilo Isaku da bagra urinira po njemu kad se iz kafane pijana kuci vraca.
Vi ocekujete da postoji covjek/ministarstvo 'nadlezno za nestale biste"? Ministarstvo 'nestalih bista'? Pa, policija je nadlezna da direktno suzbija kriminal, ali policija ne moze da bude na svakom mjestu u svako vrijeme. Gdje se taj metal prodaje? Treba svijst i savijest da prorade i neko treba tog covjeka da prijavi.
A.B. novinaru iz Kixa, uobičajeno je reći i napisati "uglednih ličnosti", ne pojedinaca!
SDA JE JEDINA KOJA JE STALA UZ NAROD TO JE PRIMJER NASEG NACELNIKA SEMIRA EFENDICA SVE POHVALE ZA NJEGA
Hajde da se udružimo i registrujemo firmu.
Pa nije ker.
Treba redovno slati kontole za kompanije koje otkupljiuju zeljezo. Oni bi trebali prijaviti krivicno djelo kada mu cigo donese poklopac sa ceste za vodu, biste, ograde i slicno ....
Nema ni poente kad ce ih papci opet ukrast.
Ova ciganija mater jbli sve bi u staro zeljezo prodali
Sarajevo je grad bez Sarajlija, odatle su i Sarajlije (one prave) pobjegle glavom bez obzira. Današnje Sarajevo ne voli niko osim onih koji su tamo ostali jer su se dobro uhljebili i onih koji su došli ko zna odakle da bi se isto tako dobro uhljebili.
Ovo ni stoka ne bi uradila, ovdje je narod u fazi teške depresije i šizofrenije.
Kad bi koji političar ovako bio ukraden, bilo bi supi.
E lijepo ste svi oprali ruke od odgovornosti, i ostale biste su sada na izvolite posluzite se.
Šta se ko pita ili nepita, nikome više nije važno u ovom gradu. Miniran je mezar Alije I. - pa nikom ništa. TolikooSDA i SBB-u i njihovoj policiji i ostalim uhljuima u ovoj " vlasti"!
Ako nista,uvazili su kritiku pa su napisali bista umjesto skulptura.