Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanimljivi su mi ovi prodavci-kad ih pitaš kako im ide posao-oni kažu da jedva preživljavaju, da su prodali danas samo u vrijednosti 4-12 KM, a kad im izgore štandovi onda tvrde da im je roba vrijedila 100 miliona KM....... ? :(
Sad kad su kompromitovali mjesto požara nijedan sud neće priznati rezultete istrage. neko od ovih je nešto namjerno poturio.
milicijo, postupi po naredjenju!!! sibicare sa mosnika kazni!!!
Vala mi pijačara nije žao ni sekunde. Šverc, utaja poreza, prevara, svim se oni bave i evo ponašaju se kao zadnji divljaci.
I ovih pijacara ima svakakvih
Zao mi je ovih ljudi sto rade na pijaci, a sto je najtuznije neko se ce opet na ovom pozaru profitirati!!
Zašto ti je ih žao? Ko im brani da rade kod privatnika kao ja, nebi ih sad niko žalio.
Žalosno je ovo što se desilo tuzlacima, ionako se svi borimo za bolji život i onda ih snadje ovako zlo...