Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"braneći ovu zemlju "..hm, od koga se branio njegov tata u visegradu?
Jel ovo ilustracija na nedavne izjave Dodika da se u rs bolje živi nego u nekim zapadnim zemljama?
Ma da, nema vise cilima, kauca, vitrina, tehnike, zlata iz bosnjackih kuca da se dzikanizam moze snabdjet. Dosao vakat da se sad treba raditi a sta raditi kad ste sve ugledne i poslovne ljude Visegrada pobili i protjerali!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A koji k***c će ti posao? Najavljeno je nekoliko referenduma i šta hoćeš više!? Od preCednika dosta, nema ni on para na bacanje. Dok podmiri rodbinu, kumove, prijatelje ostane mu crkavica od par milionćića.
@fufljo Istinu zboriš
a otac od ovog bijednog gladnog s*bina pogin'o ''oslobađajući'' Bihać od Bošnjaka :D :D
Nemoj zaboravit pojest jedan dobar sendvic prije strajka :)
Nisi napisao cirilicom, dzaba ces gladovat
Carevi se igrali rata. I vlastiti narod za topovsko đule, svezarad ideje o tome da je sopstvena država čovjeku njegov najveći neprijatelj! Za što ste se borili (protiv legitimnog referenduma SRBiH), to ste i dobili! Samo da napomenem da se granice Republike Srpske u BiH poklapaju sa granicama teritorija Velike Srbije iz Načertanija. Ko ne vjeruje, neka istraži na internetu. Ovdje samo govorim o položaju dijela "Velike Srbije" na teritoriji RS-a. Još da im Brčko nije prekinulo kompaktnost! Haha!
Mislio si ako otmes tudje da ces sretan biti.Treba da pogledas istini u oci, ovdje pobjednika i pobjedzenog nema,ovdje je svjetska zajednica zaustavila rat.Ti i takvi kao ti zavrnite rukave i radite, nema vise guzovace. Maksimalno ste koristili takozvane ratne zasluge od balkanskih ratova do sada, svjetska zajednica to vise neda.
Od riječi do riječi ISTINA koja se samo sa izmjenom imena Dodik u Izetbegović momentalno može dtretirati kao Fededalna. E ovo smo braćo, drugovi, valjda željeli. Zavadiše nas! Rado čega., e upravo da bi obogatili njih na čelu državica i njihove familije. Za Izetbegovića, Dodika i Čovića ljudi ne postoje, građanstvo ne postoji MI SMO SAMO STATISTIKA KOJA ISKLJUČIVO JEDNOM U 4 GODINE ZATREBA OVIM KRIMINOGENIM OSOBAMA. A MI, KAO STOKA, BEZ I TRUNI MOZGA GLASAMO OPET ZA ISTE. I NEKA NAM JE!
nije mene zavadio niko,ja sam se samo branio od srba sa brda,oni su došli na brdo parkirali tenk,pragu,flak, i počeli pucati po nama dok smo mi ispijali kafe
Ne seri baja, nije genocidaše niko mogao "nagovoriti" ili "zavaditi" do te mjere da ubijaju, kolju i granatiraju PORODILIŠTE, HALO, PORODILIŠTE, TO SAMO MOGU RADITI AKO VEĆ U SEBI IMAJU MRŽNJU I FAŠIZAM!!!
Dok su Bosnjaci bili u Visegradu bilo je psla za sve e sad dodo pravi kamengrad i jebe mu se za narod..
to se ne dešava u RS-u
Kome on pise, drvetu?
Ćete, balije, uje ista _arina , nadoji se nacije a nema šta da jede
Starjkuje gladzu a ima da jede cim strajkuje gladzu.
U Bosni su gladni i Bošnjaci i Srbi i Hrvati, moj Njegoše. Vuci se kući ili organizuj ozbiljne proteste!
Pa mile rece da ni njegov sin nema posao... Da nece I on kampovati u centru?