Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadovi. Sram da vas bude. Fuj
ja se divim Muzuru, naklon do poda ( išao sam na proteste svaki put)... Nedo dragi Allah da dodjem u to iskušenje. i tadija i kadija bih bio.
Iskreno ti zelim da okusis gorcinu nepravde naseg sudstva. Pa da onda branis kriminalce koji sjede i odlucuju. Neka to bude neka banalna stvar, ali neka osjetis na svojoj kozi nepravdu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo poruke svim internet patriotama koji su i na rat pozivali...DRZAVE NEMA, OVO JE PRIMJER TOGA, za sta se onda boriti? Za begove i feudalce? To vrijeme je davno proslo. Ova presuda je dokaz da zemlje ima, ali drzave ni u tragovima
Sramota !!!! Lopovi i ubojice , kriminalci !!!
O narode Bosne osjecatel griznu savjest, gorcinu i neku ne stabilnost, osjecat ce te je sve dok ne proradi taj Bosanski inat do tad nema casnog suda, nema dobrih politicara i nema bolje sutra.
Ma samo ovu malu kujicu docekat s geverom u mraku i rjesio je problem
Pa neće ih nazvati gospodom i poštenim ljudima..
eto na sta je zensko spremno. da te makne sa lica zemlje i kaze da je izgubila pamcenje. kazu zeni se, postuj zenu.. ha ha
Ako se pravda bude provodila po željama gomile onda ...
Ma kakva Alisa i njen babo! Kad se prave ubice pojave u sudu kao optuzeni onda mozda i vidimo nekog pomaka ali znamo ciji je to sin tako da sumnjam.
ovo će se proširiti na ulice,a i treba.Sutra mogu ubiti našu djecu.
Ovo se pretvara u javni linč izgleda ?
Muriz da ima muda, ovdje bi izvadio pusku i pobio sve redom :D
Ložionička bb hahahahahaah
Sad murize reci ime ubice
Kako mozete nocu mirno spavat?
Necemo nista uraditi sa komentarima po kiksu, fb, itd drugim drustvenim mrezama...
I onda ja kad napisem da za mene nijedna mlada osoba koja radi, studira, zivi ma bilo sta u Bosni ta osoba nije normalna svi mi pucaju minuse.. Zakon kurs njemackog i bjezi iz vukoje_ine .. bolje u njemackoj kupi smece vec doktor u BiH.. kakva divljina.. hajde sad patriote rokajte minuse.. SebiJA vas popis_ila..
Jeste bas tako, nemoram istraziti vec sam u tom sistemu i gledam iz prvog reda.. ubiti mladica u parku a qrava bila sa njime i to se sad kao voza.. i ptice na grani u Sarajevu znaju osobu koja je to uradila… nema to ovamo kod njih.. zato samo kurs Njemacka ambasada.. bolje cistac u Berlinu vec doktor u crnoj rupi vukoje_ini koja se zove BiH… a ti si slijep jarane…
Dokle god u policiji ima i jedan prijeratni kriminalac kojeg je sda infiltrirala među poštene policalce ovako će nam biti.