Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdajica jugonostalgicarski bogalj. Svi oni koji su digli ruku na Bosnu ponosnu, izgubili su.
Najveća greška Fikreta Abdića je ta što je Aliji Izetbegoviću prepustio mjesto u predsjedništvu BiH..... Sve što se poslije dogodilo je posljedica....
PODRSKA OHR-u , Visokom Predstavniku i SDP-u i SVIM PATRIOTAMA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! NEMA ODLASKA OHR-a SVE DOK GENOCIDNA TVOREVINA SERBO-BARBARIJE NE ODE U KANTU SMECA GDJE JOJ JE MJESTO ZA SVA VREMENA i BiH-e BUDE VRACEN NJEN LEGALNI I JEDINI USTAV A TO JE USTAVRBIH-e 1992...!!! Daytnoski Sporazum nije Ustav...!!! Dosta vise serbo-barbarije i serbo-fasizma, serbo-diktature i serbo-totalitarizma...!!! Ustav Republike Bih-e...!!!
PODRSKA OHR-u , Visokom Predstavniku i SDP-u i SVIM PATRIOTAMA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! NEMA ODLASKA OHR-a SVE DOK GENOCIDNA TVOREVINA SERBO-BARBARIJE NE ODE U KANTU SMECA GDJE JOJ JE MJESTO ZA SVA VREMENA i BiH-e BUDE VRACEN NJEN LEGALNI I JEDINI USTAV A TO JE USTAVRBIH-e 1992...!!! Daytnoski Sporazum nije Ustav...!!! Dosta vise serbo-barbarije i serbo-fasizma, serbo-diktature i serbo-totalitarizma...!!! Ustav Republike Bih-e...!!!
a kakva je razlika izmedju njega i ovih danas koji vode BiH??
-Imali ste u Srbima prijatelje,vi ih kukavicki napadoste s ledja i od njih napraviste svoje najvece neprijatelje. -Imali ste saveznike Hrvate,vi ih mucki napadoste s ledja i od njih napraviste vase najzesce dusmane. -Imali ste covjeka biznismena,radinog i postenog-jedinu svijetlu tacku u vasem muslimanskom korpusu,vi ga optuziste za izdaju i strpaste uzatvor,poslaste na dugogodisnju robiju. -Imali ste grad Sarajevo ,izgradjen po Evropskim mjerilima,sa Evropskom kulturom-vi istjeraste kulturne ,naseliste ga primitivcima i hohstaplerima i pretvoriste u ruglo. SVE STO STE DOBRO IMALI-SVE STE PREKO NOCI PROCARDALI. SADA CAMITE KO GUGA I TRAZITE SADAKU ZA SPAS OD EVROPE KOJU I DALJE PLJUJETE. To je vasa Bosnjacka politika..\'\'zlatnih kasika \'\'
Koji si ti g.l.u.p.a.n i neandertalac. Hajde molim te u.b.i.j s.e, baci se pod voz, skoci sa mosta, olaksaj i sebi i nama tvoje uzaludno postojanje na ovom svijetu, HAJDE!!!!
babo - heroj kome (srb)alija oteo izbornu pobjedu i preko svojih medija napravio od njeg \"ratnog zločinca\" mnogima je alija zavalio te nisu dočekali kraj rata živi, babo se nije dao sarajevoskom košpicaru i nek nije... pobjediće istina!!!!!!!!!!
Da nije bilo BABE i da vama NIJE J.E.B.O M.A.T.E.R.E.S.I.N.U ni vas mnogih koji S.E.R.E.T.E. po ovom sajtu danas n bi bilo...H.E.B.O VAS DEDO-ALIJA IZMETBEGOVIC, ONA PEDERCINA STO SE HANDRILA SA HIMZOM POLOVINOM I REJHANOM DEMIDICEM DECENIJAMA...
Da smo podrzali Antu Markovica I Fikreta rata ne bi ni bilo. Svi ste glasali za zlocince i sta sada drobite. Pa zar nismo znali sta nas ceka sa nacionalistima? Ma hajde narode. Sada smo gdje smo i to ti je to. A sto su nas strpali u torove is sada samo sluzimo za sprdacinu to nikoga ovdje nije briga. Bravo pametni i obrazovani narode.
..i da dodam jos, narod se vec odavno pomirio ovdje ,to ruzno razdoblje je skoro palo u zaborav. ..ako zeli dobro kladuškom narodu i miru na ovim prostorima trebao bi dobro razmisliti prije eventualnog povratka u bosnu ....obzirom na njegove godine starosti ,vec je za smetliste historije ,kao i vecina politički kreautra sto se vucaju od 90tih godina u sva tri naroda !
Stariji znaju, a valjda bi i mladji trebali znati ,da je Fiki zločinac udružio svoju autonomiju sa srbima (pustio ih u kladusu)..... pa krajini i 5.korpusu opet nista nisu mogli,, dobili su po nosu i jedni i drugi ,,,cak je i đeneral mladic okrvavio guzu na krajini (lakse ranjen i zamalo zarobljen na suhoj međi)...mada smo bili u okruženju 4g. !! ..pa slobodno lupajte ovde ;)
OVOG KOPILE VELEIZDAJNICKO LIKVIDIRAT ODMAH TREBA, PAMETNIJE MU JE DA TRAZI PRODUZENJE. U BiH MU NEMA MJESTA.
Sramoti Kladusane,ne razumijem ljude koji ga podrzavaju u ogromnoj su zabludi i sama sam kladusanka ali hvala Bogu nisam jedna od tih sto ga podrzavaju.Da ima pravde ne bi on nikad providna dana ugledao!
Raduje me jedna istina iz KP doma vraticu se ja, ali Alija nikad nece sa bara sa bara se niko ne vraca! Vratite nam strojeve koje ste odvukli iz Agrokomerca u Sarajevo!!!
@krajina-ne budali bez potrebe!
Iz poštovanja prema poginulim krajiskim sinovima ste u znak paznje trebali zabraniti kometiranje na ovaj clanak . 5 Korpus i njegove Viteske brigade su ispisale stranice historije ove drzave i kao LJUTI KRAJISNICI dostojno iznjeli vrijeme rata sa ostalim patriotama.Pozdarv svim bosancima i hercegovcima