Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sto pisu ove gadosti su pravi luzeri i fasisti
@trn nije nego ih je Covic naucio europskom ponasanju i "demokraciji" ali na skutorski nacin
Ovo ustvari pokazuje da je danas u BiH najgore biti civilizovan i normalan jer je primitivizam sve uzjahao. Bošnjacima je dovoljno što je ona Martina i samim time tu priča završava, a Hrvatima je dovoljno što ona bježi od nacionalističkog svrstavanja u torove. I eto tako normalna i civilizovana nigdje nije prispjela...
e zbog ovoga treba uvesti kazne zbog vrijeđanja i prijetnji na drustvenim mrezama, budale bi manje komentarisale a drzava bi imala i koristi ako se kakava budala nadje
Poštovana g.Martina vidim po komentarima tvojih sunarodnjaka da si osoba na pravom mjestu.Oni koji su pokvareno i što ne misle dobro našoj BiH oni te ne vole.Nevole te jer si pravedna žena.Oprosti im oni neznaju šta rade.Molim te kad odeš u Češku o nama pričaj samo istinu jer istina i poštenje uvijek pobijedi.Jer kod nas protivnika ubijamo istinom.l želim ti da pobijediše bolest puno sreće žalim.
Da je nama vise Martina! Divan bi ovo svijet bio! U Martini toliko ljubavi i ljudskosti ima, suosjecanja za druge i drugacije. Ova zena je institucija! Strasno je citati ove komentare.
Ovdje je nepoželjan svako ko jasno iskazuje svoje mišljenje i iznosi svoje stavove bio on jedne, druge, treće ili desete nacionalnosti. Sloboda mišljenja i govora je osnova svakog demokratskog društva, a mi nismo demokratska nego izrazito autokratska, ksenofobna, konzervativna, nacionalistička i rasistička društva. Istina boli, ali ona je takva kava jeste.
Ko si ba to ti da misliš, i to još svojom glavom. Ništa mimo stada.
Licemjeena glupaca koja glumi moralnu vertikalu, a ostavila je troje djece bez oca. Pateticna je i procitana.
Boze sacuvaj
UZP-ovci, SAMO SE VI HRANITE GOHNIMA, I NAVIKLI STE. PAMETNI NAROD TO MIRNO POSMATRA. DOBAR TEK
Pošto iz komentara vidim da Martina ne odgovara ni "Velikm Hrvatima", ni "Velikim Bošnjacima", sigurno je dobra osoba i pravi izbor! Svaka čast Martina, nadam se da ćeš biti izabrana i za nagradu "Premio Bellisario" u Italiji, a sigurna sam da ćeš i ove primitivce korektno zastupati u Češkoj. Sve najbolje ti želim!
Primitivizam i korupciju za svo postojanje balkana niko nije uspio iskorijenti. Retard od juče, koji je maltretirao povratnika, će se prvom prilikom pojaviti na barikadama s puškom umjesto kamere.
Gadi mi se kada vidim sa kakvim kretenima dijelim planetu i udišem isti zrak.
"Ova uspješna književnica i nekadašnja novinarka je, kako saznajemo pristala na preuzimanje ambasadorske pozicije, a u međuvremenu je predala potrebnu dokumentaciju." --- nije stala da se zapita ima li ikakvih kompetencija za istu ali je prva predala papire.
Kad im zene ovako komentarisu zamislite im muzeve i retardiranu djecu, dno dna!
Čisti primjer s kakvim primitivcima živimo. Ali najgore je što primitivac ne zna šta je primitivizam i time se ponosi.. Bože, ima li goreg ljudskog šljama od primitivnih balkanaca?
Vi koji osudujete govor mržnje prema Martini,istom mjerm vrjeđate Hrvate,jel ovaj narod stvarno tako nepismen u Bi H da nezna svoje neslaganje iznijeti pristojnim vokabularom!
Sretno Martina s poslom a ovom ljudskom otpadu je dovoljna kazna sto su takvi kakvi jesu.