Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TIpično hitlerovski: ko je protiv mene, taj je protiv Njemačke i njemačkog naroda.
Halal srbi bolje da si reko
Milan Dunovic je autenticni Srbin. Jedino nije legalan, al sta ga briga, 5-6 hiljadarki mjesecno u padze
Samo “moderniji” pridjevi za četnike i ustaše.
Zivi folklor… kradi i lazi narod… pa svi u kolo
Vidi ovog kenjca Broćete, po njemu znači da su pravi Srbi samo oni Srbi iz njegovog i Dudukovog zločinačkog udruženja CHCD .... ? ? ?
samo su HDZ-ovci legitimni Hrvati u BIH,naravno po njihovoj logici.Šta je sa ostalim Hrvatima koji nisu HDZ-ovci,a...
ebem vam legitimnu i autenticnu mamu debili jedni zaostali
Trebalo bi onda svakom pregledati malo krvi "Legitimni i Autenticnim" pa neka doktori provjere kod svakoga da li stvarno odgovaraju tim nazivima.
Ako cemo pravo najvecu krizu identiteta imaju upravo Srbi i Hrvati u BiH. Puca im sistem totalno, pored standardnog nacionalnog obiljezja potrebna je dodatna "autentikacija" jer sami sebe ne prepoznaju.
Majke mi pretvorili smo se u Top Listu Nadrealista, ostri protest velikog broja poslanika radi meko kuvanih jaja jutros u menzi. Umrite svi!
AKA Vlah !!
Uvesti i pojam poturceni Rvat i Srbin.....
@japanesse_ninja Slažem se. Isto uvesti i posrbljeni i pohrvaćeni bosanac.....
trebalo bi hdz snsd i sda govna pitati jesu li ista dobrog uradili za narod koji predstavljaju jesu li im poboljsali zivotni standard jesu li im svi zaposleni primaju li svi normalne i realne plate penzije da li im svaki treci gradjanin ljeze na pocinak gladan znaju li oni ista drugo raditi osim poticati nacionalizam i mrznju prema drugom
Autisticni