Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdrži Fadile, nismo uz tebe
Neće naša Bosna dugo izdržati ako se ne aktiviramo i ako ne napravimo neke promjene. Vrijeme je za mirne proteste koji će podstaći one pasivne da izađu na izbore kada vide da ima dovoljno ljudi zainteresovanih za građenje bolje budućnosti ovoj napaćenoj zemlju !
eh dobro je ovo se privodi kraju, hajmo sad afera šatori pardon mobilna bolnica od 4 miliona
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Fikroooo, reci im da si iz Srebrenice i da pravis iftar! 😁😁😁
Nije Fadil zadržan, on samo nije pušten da ide.
Lupi petama, reci evo sve za Bakira i Hanumu mu, Poljubi zastavu SDA i pusti suzu neku iskrenu !!!
Realno ne moze biti da niko ne odgovara u pitanju su 10 mil ali sve su prilike da nece niko ko je jos odgovarao a da je vlast
Sve je to super, ali ništa od ovoga kad će tužilaštvo tu razvlačiti 5 godina i na kraju će dobiti po godinu dana uvijetno.
najžalosnije je što će svi ubrzo biti pušteni. Pojeo vuk magarca.
SDA moto: Malo radi, puno kradi i idi u džamiju da te narod vidi i glasa za tebe!
Haaaaaaaaaaaaaaaapsii hahahhahah
Halo, ovdje Sipa, haj malo dodji i ponesi pidjamu..
Sve stoji ali ovo je Dodik-Covic izorekstrirao. Toliko su ocajni za novce od MMFa. Ovo je kraj Republike srpske u fiskalnom smislu - ne mogu placati penzije i zdravstvenu skrb a kamoli place uhljebima. Toliki ocaj da idu hapsit Novalica kao taoca za pregovaranje s mafijasima iz SDA pa i DFa ako ne i SDPa. Mafijaska drzava sastavljena od mafijaskih entiteta.
A 'dje Tijana Ajfon, ista je to ekipa...
Imaju neki Pakistanci tamo, brothers, muslims, pa će oni da ih pripaze.
Oko centrale lopovske SDA stranke treba samo postaviti rešetke. Sve lopov do lopova, a glume vjernike!
Ma slučajno se malo oteglo, znate ono momci sami, pićence i šatro priča dugo u noć. Fikret im otkrio neke male tajne oko uzgoja malina i tako to.
hapsi !!
U proslosti SIPA nikog od velikih glava nije uhpasila i da ga je mogla zadržati, Petkom bez podizanja optuznice nema logike..Dodika ispitaju u kancelariji zbog drzavnog udara a novalica u Kukavici. Nesto veliko smrdi