Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika tuga!
Ovo je strasnooo!!!
vidi panjeta i bece elektricara :D
ODAVDE SAMO BIJEŽATI GLAVOM BEZ OBZIRA!NE ZNAM KAKO BIH REAGOVAO DA JE MOJE DIJETE U PITANJU ..STRAŠNO U ŠTA SE OVAJ GRAD I DRŽAVA PRETVORILA!
Ko glasa za SDA direktni je saučesnik u udruženom zločinačkom pokretu koji krije dokaze, manipuliše i prijeti svjedocima i nanovo svaki dan ubija porodicu Memić.
Sve se zna od prvog dana samo zbog Budnjine tajkunske moci i drzanja tuzilastva i suda u svojim kandzama tesko ce se neko od njih usuditi da iznese istinu i presudi po slovu pravde.Iskreno mi je zao ove nesretne porodice koja u ovoj zemlji na zalost nema pravo na pravdu i istinu
bas je slucaj x ,kako ovo da se ne zna ipak je ljudski zivot u pitanju,a ne trebamo se cudit kad ne uhvate dzeparosa sto ti mazne mobitel u busu.
Ponesite i pištolje kao i dženan što je nosao
https://www.protesti.ba/idete-na-proteste/