Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grohotom se smijem evo ;)
oni se s nama samo zaje8aju :)
Evo jedan link o liderima naših stranaka: http://www.zabavimo.se/teme/strumf-interview.php
Reče meni jednom jedan uvaženi profesor doktor (psihijatrije sa Med. fak. u Sarajevu ) rahmetli XY za političare "...oni rašire papire po stolu da ljudi misle da nešto rade i jedan drugom nešto telefoniraju (glume poslovnost) a ustvari ništa ne rade, samo UPRĐUJU FOTELJE po čitav dan " ! Meni je to tada bilo smiješno . Sad vidim da je ovaj naš profesor bio 1000% u pravu . Aferim .
Evo jedan link o liderima naših stranaka: http://www.zabavimo.se/teme/strumf-interview.php
govna
ČETIRI MINUTE GLASATE - ČETIRI GODINE SE KAJETE. Pa narode kajete se već 18 godinica. Bujrum opet, nemoj da ofalite ove rede.
Zbog čega bi sami sebi smanjivali plaće,to moze samo budala uraditi.Eto neko od vas bi sam sebi smanjio plaću,ajde nebudite licemjerni,pustite tu šuplju.....,realno.
Ako se ko pitao šta su ono dogovarali u Mostaru...to je ovo neusvajanje zakona. TI mene nazovi lopovom...ja ću tebe izdajnikom...ja ću onog trećeg lažljivcem...onda ti reci kako je moj prijedlog idiotski...ja ću tvoj nazvati neustavnim...zatim reci kako će narod da ispašta...ja ću reći kako ovo nije za dobrobit naroda...onaj treći neka kaže kako se mora naći neko rješenje...i tako ćemo par sati...ne bi bilo loše malo ubaciti i malo "referenduma"...malo "ukidanja RS-a" malo "trećeg entiteta"...i onda svi svojim kućama...sa istim kontom na banci...do sljedećih paljenja i protesta...
...kad samo pomislim koliko se poreza koji placam slijeva u dzepove ovih gmazova, dodje mi da se roknem... (ili radije njih da roknem)!
Haj makar,da su slozni u necemu!
http://www.unze.ba/ba/konkursi.htm
Oj jeb-0 im ja maaajku!
Šta se žalite, sami ste glasali i njih izabrali, zato na izborima tražite promjene! Izađite u što većem broju!
Evo imaju dokaz da su radili na ovome...sutra ovo više neće biti aktuelno, i problem sa smanjivanjem plata riješen... Rezime: plate ostaju, a i budale pored glasačkih kutija što zaokružuju...ostaju...budale...
Kad bi oni držali sastanke u JAMI BREZANSKOG RUDNIKA sve bi bilo gotovo za 2-3 sata, ovako fino im , toplo , pojedu i popiju podobro , plaćeni "po minuti" kao fudbaleri , nose odijela lister , mašNje i tašNje ..... i naravno OSTAVE MATERIJALA I ZA NAREDNE DANE.
Kad cemo se konacno rijesiti ovih prdonja...? Puno je za njihov rad i prosjecna bosanska penzija.
biće bolje neko viče, na papiru mrtvo slovo... na istoku stare priče, na zapadu ništa novo! i tako sve u krug :S
Bogami evo rade punom parom, usvojli su danas 2-3 zakona, ne bi trebalo plate smanjivati :)