Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cirkus.
Parlament BiH nabijem vas, marš bagro u pakao, čuj nema kvoruma! kad je ikad bilo kvoruma da bi vi nešto radili, silazite odatle govnari, ko vas postavi, i taj treba u pakao da se prži dok ne crkne
bio kvorum za akcize
Zapamtiti ove likove i nikad im ne dati glas.
Srecom gradjani su mogli preko tv ekrana vidjeti dio sramnog ponasanja poslanika cast izuzetcima kao sto su SBB i jos neki. Nadati se da to gradjani nece zaboraviti u ovih preostalih dana do izbora, pogotovo sto su se na slican nacin ponasali kroz cijeli mandatni period.
Zbog ovih ljudi Bosanci I Hercegovci ispastaju!!! Ko je Borjana Kristo? Ko je Sefik Dzaferovic? Ko je SNSD, ko je DNS, HDZ, SDA, SBB? Oni nisu bitni nikome sem sami sebi. DOSTA JE!!!
Daleko su i dogurali
DKLE SLIKA GOVORI VISE OD HILJADU RIJECI.... SBB-OVI POSLANICI UVIJEK PRISUTNI I VRIJEDNI.... BRAVO GOSPODO, SVAKA CAST!!!!!!!!!
SBB do pobjede s ovakvim ljudima cemo i nesto postici
ima ih provedu cijeli mandat nikad nista ne kažu samo glasaju(kako šef stranke kaže) I popravljaju konto
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jedan od nacina da uspijes u BiH je ili otic za njemacku ili se kandidirat za listu,ili se stranaci uhljebit pa et omladino samo naprijed,procitajte menedzer na mafijaski nacin i pravac u stab neke stranke i bit ce glamura i festivala i mora i plaza,nece manjkat za stranacku mladez niceg nikad.
dzaba hljeb jedu. Ako ih ne smijenimo u oktobru, do nas je
smjenimo ove dodju drugi ,isto ce uzimati iste plate isto sranjjje ,njima ce biti bolje al mene tebe i svu ostalu raju ko jebbbbe. to je njihova parola nemaju oni carobni stapic svima da pomognu ,ali mogu sebi i svojoj djeci ha ja.
@kraftwerk tako je kolega,samo sto to raja ne vidi sljepa kod ociju, sve dok je RS i imaginarne Herceg Bosne, nema ovdje popravke
sve rade da drzava ne funkionise,cilj je jedan podjela bih
moraćemo mi ko ovi arapi gaće na štap i masovno za Njemačku, nema od ove zemlje ništa, yee__bali smo joj majku da valja
Narode BIH pogledajte dobro kakve neodgovo rne ublehase placamo 4 godine za njihovu neodgovornost i njihovu bahatost u sistemu koji oni u velikom broju slucajeva sebi kreiraju a da nikom ni zasta odgovaraju.Skoro.m svi oni izricito rade po nalogu svojih predpostavljenih kako bi prvenstveno njihove supke zastitili a gulit ce plate sa ledza poreznih obaveznika i obicnih smrtnika
nista novo ionako velika vecina je tu samo da parazitiraju na racun gradjana i drzave
Fala ti bize pa ne zivim više u toj drzavi! Jad i čemer!
Sve rastjerati govnjivom motkom i neka visoki predstavnik vodi drzavu narednih 5 godina!!!