Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
protjerajte i mene u Svecku dozivotno
Umjesto da je protjeraju trajno oni je istjerali samo par godina mater im jebem svima
Bas me nasmija,hvala ti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sunce mu j....! Čitam da je taj "junačina" Mešić osumnjičen za zlostavljanje prethodne nevjenčane žene, jer je sirotica bila predmet obrezivanja (u sred Evrope!!!), te završila u bolnici sa teškim povredama sa čitave 22 godine??!?!?!???? I to je on lično obrezivao?! I sad kad je prvu uništio, našao drugu, da i nju uništi?! A i ova Elma je zrelo 1994. godište i još seosko čeljade, odgojeno da sluša.. Znači te zvijeri biraju mlade, neobrazovane djevojke iz ruralnih sredina, kojima će raditi šta im je volja?!?! Bagra prokleta, zatucana! Vraćaju nas u petnaesti vijek, a mi ćutimo!
http://doznajemo.com/2013/03/18/mlada-busovcanka-jos-uvijek-ne-moze-da-govori-otac-je-uz-prijetnje-supruga-izveo-sa-psihijatrijske-klinike/ http://www.nkp.ba/zvanicna-istraga-enes-mesic-nastanjen-u-dubnici-kod-kalesije-osumnjicen-za-zlostavljanje-amele-b/
Da se smiješ životinjo?????????!!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto SIPA ne objavi ko je bio terorista sto je prijetio pistoljem u Rajlovcu da ce ubiti 10 vojnika. Ima li ovdje neko da nije terorista ili da nema neku blizu vezu s njima.
Falim te Bože, dolazimo li ovo pameti? Ipak mislim da je dotičnu trebalo trajno protjerati jer ,,vuk dlaku mijenja a čud nikada,, Biće ona kao i danas što je samo 5 godina starija samim tim i opasnija ali daj šta daš.
a ko je bacio bombu?
Znači da rezimiramo, nekome ko vjeruje da je ovaj život prolazan i da će zaslužiti vječni Džennet ako ubije pešest' murteda, kjafira ili kako nas vijestiummeta sve deklarišu, ste odložili kartu za ostvarenje čežnji na 5 godina?? Kažem ja da se mi sa njima ne znamo boriti, ostaje nam jedino nada da će se ova u tih 5 godina gdje drugo dignuti u zrak...
Izetbegović kao bošnjački član Predsjedništva i lider najjače bošnjačke stranke mora kroz institucije države BiH i u kooperaciji sa IZ BIH da utiče da jednom za svagda rješimo problem tih izroda. Ja kao musliman se grozim tih pojava a mogu da zamislim kako tek ostali. Budimo pametni i odgovorni!
Smijem se kladiti da je u crnom nindža odijelu,to je trebalo trajno protjerati
Glavne infirmacije su na ...Poskok infi.......procitajte odma: . . http://***/wp/putin-problem-nije-jucerasnja-tragedija-vec-islamizacija-turske/
Moja komsinica od 84 protjerana iz Danske
Xxaxaxaxaxaaxaxaxa
razvede ih SIPA
Izdo je yebac haha..