Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratite nam grb, zastavu, haseta i bruce lee-ja. A evo vam silikoni, atomska i cia .. evo vam sve!
Ma treba ovu zastavu vratiti državi, ne samo Bobovcu! Predivna, nenacionalistička, sa dugom historijom, ponosna i NAŠA!
Ova zastava se mora vratiti državi REPUBLICI BOSNI I HERCEGOVINI.
Prva foto - montaža ! Ne izazivam, samo konstatujem....
Maggg dok je u vašim glavama prošlost a ne mislite na budućnost osobno vam svima preporučujem Leponex tablete i iLi još bolje pola viagre za podjebavanje! Na sta vi kontate jbt narod HAHAHAHA
i opet lizete muda turskom okupator
Da smo bar svi opterećeni time kako da ove vukojebine napravimo mjesto za življenje za bolje sutra nama i našoj djeci. Ne naravno , opterećeni smo izgledom zastave , porijeklom , nacionalnoscu i jezikom.. I sve to ostavljamo u amanet našoj djeci kao breme oko kojeg će se sutra ponovo ratovati i ginuti.. baš im lijepu državu ostavljamo i lijepo ih učimo o čemu treba da najviše brinu. **** mi se i za zastavu i grb , ne mislim se više nikada ni za jednu boriti niti glavu gubiti..
Svaka čast, a i mi se ovdje igramo srednjeg vijeka u Bosni, godina je 1461...Imamo i Kotromaniće, Kosače, Pavloviće, Hrvatiniće te ostale plemenitaske familije..Heradski zavod, Crkvu bosanku...bosanske banove i kraljeve... Pridruzite nam se! Kraljevina Bosna www.renesansnakraljevstva.com
a apsurda, samo pogledati imena kraljeva i ekpe koja je pokrenula ovu incijativu....
i ja isto kazem, pa ovi nasljednici turaka su najmanje mjerodavni da kace bosansku zastavu i da se pozivaju na bosanske kraljeve. totalni apsurd. a ti Gaetano si primitivac lojavi
gospodine gaetano, nadam se da vas mogu nazvati tako, bez obzira na vrlo primitivan i oskudan vokabular koji koristite, pa zar sam nešto krivo primjetio....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
E ovo je vec lijepo vidjeti simbol krscanstva i srpske kraljevske loze da se vijori. Konacno su svatili sta su bili prije poturcavanja i janjicarstva.
A zasto ti nevolis prascice, pa preci su ti odrasli na slanini i cvarcima a ti tako.
Ovo je simbol BOSANSKE drzave i BOSANSKE kraljevske loze, a po kojoj takvi kao ti redovno pljuju. Tvoj je problem sto ti smeta sve sto je BOSANSKO, ali opet, to je tvoj problem, ne problem onih koji postuju BOSANSKO nasljedje. Izvoli poljubiti zastavu kad je toliko "postujes".
...daće bog, pašmo se i u kameno doba vratit...nismo daleko...mlatićemo se ajfonima umjesto toljagama...
Ovo nije vraćanje unatrag, nego utvđivanje temelja, i znanja i države, da se ne lažemo. Nije stvar u zastavi, nego u onome šta ona predstavlja.
Najljepša zastava, zastava pod kojom smo odbranili državu Bosnu i vratili joj nezavisnost, sve čestitke, aferim!
Tako je jer su ljiljani simbol krscanstva, tacnije dokaz da se neko ovde poturcio dobro, ali ipak simbol srpske kraljevske loze se vijori. Tako i treba.
Dijasporac vidi da poznajes istoriju kao i svoje pretke. he he he he I ne lupaj vise tolike gluposti pocece slova da otpadaju koliko lazes.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e sad cemo imat sta jest i imat para i bit ce nam bolje
Veoma cinicno. Istina imate pravo na to misljenje, ali trebate znati da smo bez drzave i njenog nasljedja jedino muhe bez glave, koje nikada nece ostvariti bolje sutra, jer ne znaju ni odakle su krenule, niti kuda idu.
Nemam ja ništa protiv ovakve zastave, naprotiv. Najradije bi da nam je drzavna ovakva ili slicna ali sve je otislo u tri lijepe, nacrtali su nam granice i zastavu i napravili ovaj veliki eksperiment sa kantonima distriktom i republikom. Sad mi još fali neki strancic da mi napise himnu koja nema veze sa istorijom BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala vam, super stvar ste uradili.
i nedozvolite da izblijedi i da se iztrca
Narod mora shvatiti da je sultan Fatih stigao u Bosnu maltene bez borbi, da je Stjepan Tomasevic bio marioneta vatikanska kojeg su oni tu postavili, da je njegova supruga "kraljica" Katarina bila rimokatolicki fanatik, da su njih dvoje prije toga proganjali i ubijali pripadnike Crkve Bosanske i da nam se jebe za to dvoje. Medjutim rimokatolicki klerikali nam uporno pokusavaju podmetati da je RKC bila neka lokalna crkva u srednjevjekovnoj Bosni, pa eto oni branili Bosnu. Ne, oni su krivi sto je Fatih ujahao u Bosnu, oni su krivi sto je Bosna propala, oni su krivi sto su proganjali i ubijali Bosnjake prije toga i oni su krivi za propast Crkve Bosanske, na cijim temeljima su izgradili rimokatolicke crkve i predstavili ih kao nesto sto je tu jos iz doba prije srednjevjekovne Bosne.
najljepša zastava, nažalost premalo se radilo na buđenju ikakve svijesti kod naroda, a o planskom zatiranju naše historije da ne govorim, koje su provodile sve vlasti od Osmanlija, Austrije, Države SHS, Kraljevine i Federativne Jugoslavije do danas
Pa istorija se nemoze sakriti, ali je problem kada je nemas ili je krijes, jer u podsvjesti znas sta je bilo i sta si bio.
ovaj zapušteni srednjovjekovni zamak je veliki dokaz tog tvog nesakrivanja historije. srbija je uvijek imala veliki apetit a mali želudac, zato je sad tu gdje jeste :P
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zlatni ljiljani i modra boja,idealna kombinacija