Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e brko svaka čast i bistro ;) ;)
Svaka čast Ljubo ! Mladica je mrak fakat. Hvala Bogu da nije bila jednio 145 cm malo bi te \"pretekla\" ! Imal još živih proletera gore ? Bistro i ubuduće !
Često mladice tamo stradaju zbog ispuštanja *nečega* iz jezera, al vrlo rijetko od ulova stručnjaka... žao mi je mladice puno al ni ja je ne bi mogao pustiti..
Bravo Buba ..drago mi je da je kapitalac došao do tebe . Na žalost neki komentatori nisu upućeni koliko si proveo na vodi i koliko si ribe sportski pustio. Želim ti još mnogo lijepih trenutaka na Vodi
Bravo Ljubo ljudino, svaka cast, ovo jeste kapitalac
lepo si se LJubo islikao i svaka cast na ulovu,fenomenalan primerak kapitalne mladice koja nazalost NECE IMA TI VISE PRILIKU da pliva drinom i nece imati vise priliku da polaze ikru kao matica,kao sto niko vise nece imati priliku da je upeca i koja ce verovatno visiti na zidu neke kafane,35 god iskustva palo je u drinu!!!pustite kapitalnu ribu nazad na slobodu,svi ribolovci ce vas jos vise postovati,sacuvacemo riblji fond,budi te HUMANI sportski ribolovci!
Svaka čast majstore i Bistro ti bilo i dalje
Cestitam!!!!!! San svakog ribolovca...
Bistro Ljubo majstore!
Pakšu jedan ,Ljubo je stari Sarajlija,,pošampite u usta !
P.I.Č.K.A V.A.M. M.A.T.E.R.I.N.A. M.U.S.L.I.M.A.N.S.K.E. M.L.A.D.I.C.E. .L.O.V.I.T.E.!!!
meso se izvadi i naravno pojede kad se riba preparira.
krokodil ye.bo.te bravo cika Ljubo
cetnajci cedo i ljubo, kakava je ovo vjest
Svaka cast. Zar ima ovoga kod nas? :D
Bravo ljubo :D http://tinyurl.com/d7ky5ek
Jel\' brala šišarike sa grane?